Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
20
Pozdrav svima, vidim da ste pravi stručnjaci za navigacije.

Ja imam jedan problem sa Blueberry 2go579. Naime kada isključim igo navigaciju i vratim se u meni, držim dugme za isključi navigaciju pojavi se opcija shut i uspavano, kada odaberem shut navigacija se isključi i ponovo pokrene. Da bih je isključio moram ući u win ce i tamo dva puta pritisnuti ikonicu mwcce exit i tada se pojavi opcija shut down, yes no. Tek tada se navigacija isključi bez restarta.

Da li je to moguće uraditi bez ulaženja u win ce?

Učlanjen(a)
14.12.2015
Poruka
79
a sta mislis da ucitamo iznova firmware.jedan sd pripremi posaljem ti paket i ostalo odradi blueberry sam

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
20
Može ako je to za mene.

Možda če mi trebati i malo uputstvo kako, video sam ubacim fajlove na root sd card i pokrenem nešto?

Učlanjen(a)
26.12.2017
Poruka
23
Pozdrav svim članovima, duže vremena pratim vaš rad i iskrene čestitke i pohvale za nesebičnost. Imam jedno pitanje : Naime, posjedujem navigaciju NAVMAN F10 i interesuje me može li neko da mi objasni kako da ubacim iGo8 na nju, ili da to pripremi pa da ovdje postavi, jer sam vidio da je rađeno za neke verzije Navman navigacije. Da napomenem da ima SD kartica od 2 gb.
Unaprijed zahvalan.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
144
U ovoj temi kolega Kopča je obradio nekoliko Navmana.
Navman F 610; Navman N40i; Navman F35 (model NO.:N254);
Skini neki od njih, uporedi sadrćaj svog Navmana sa ovim što je Kopča postavio i neki će verovatno odgovarati.

Natrag