Stigao mi sinoć xDrive.
Na Root SD manji od 2Gb (jer ovaj i ne može da pročita veću) kopirao sam sadržaj CopchaShell, ubacio SD u isključen xDrive, uključio ga pojavi se slike koje je
@easyyu (nesto mi ovaj nick poznat, da se ja i ti ne znamo možda sa ExYuSat foruma kojeg je
@ribolovac vodio?) postavio. Klikom na ikonu auta (GPS) pokreće se neki shell gde se dobijaju opcije
OK i
CANCEL. Išao sam namerno na BROWSE DEVICE da bi se pokrenuo CEComander. S njim sam otvorio folder WINDOWS i pronašao da je njegov (xDrive) pokretač GPS.exe. ta na na naaaaaaa
E sad neko ko zna da pravi skripte (ja ne znam) treba da ubije \Windows\GPS.exe i pokrenuti \SDMMC\iGO8\iGO8.exe.
To je jedna solucija Druga je da se pokrene sa SD kartice preko shell.ini total comander koji ima dve kolone i mogućnost preimenovanja fajlova da se ode u windows uređaja da se preimenuje originalni GPS.exe i umesto njega postavi iGO8 preimenovan u GPS.exe, normalno tu bi bio i sys.txt podešen za ovu namenu a ostale zajebancije da budu na SD kartici.
Ja sam pre za skripta opciju jer ona radi samo dok je SD kartica u Xdrive, bez nje se pokreće normalno.
Od mene samo ovolicko, ajt sad drugi malo
PS..... ali stvarno mi je easyYU nick poznat