Ostavite poruku forumasu koji vam nedostaje.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Kilometraža,gde si?:dntknw:
A bio si tako fin...

Potpuno si u pravu, to je bio jedan od najfinijih momaka na forumu, a otkad je nestao počeli su da se pojavljuju nekulturni likovi poput Delije... yes3 :mrgreen:

Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ulke, care, javi se, da znamo da si živ. yes3

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Vi izgleda ne pratite sva dešavanja na forumu. Ovo je bilo obaveštenje foruma kad je kilometraža napustio forum:

Nažalost, dana 18.11.2010. godine, zbog nekih štetnih pojava na forumu (čitaj Tito Pulo :mrgreen:) kilometraža je zauvek napustio forum. Pamtićemo ga po njegovoj nenametljivosti, skromnosti, pristojnosti i uvek spremnog na kulturan dijalog. :mrgreen:

Sendi, već 3 sata nisi na forumu i već mi nedostaješ. :mrgreen: Vrati se brzo, tvoj verni pratilac i obožavalac Delija. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Delija,jesi ga opisao,za 10.Šteta što je otišao.Čovek jednostavno nije više mogao da podnese ovaj surovi narod.
A ti Titooo,...(ili je možda bilo bolje da kucam velika slova)tačno sam znala da si ti kriv za njegov odlazak.Ne podnosiš konkurenciju,pa to ti je.Moraću da vidim šta si pisao u temi Osveta.:D

I bolje što je otišao,vas dvoje ste kao margarin Dijamant.:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nisam kriv, Njuška, sve je to propaganda, što drugi kažu... ooo ovome... nije istina... yes3 :mrgreen: Istina je da je Kilometražu oterao Mister Hajd. yes3 :mrgreen:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pa kilometražu su kolko ja znam banovali na predlog Sendi. Negativno i vrlo otrovno se izražavao o našem spasitelju, Guverneru Narodne banke, čovjeku koji je život posvetio da narod u Srbiji ne bude iskvaren. Pare kvare ljude (žene naročito) a čovjek se žrtvovao, rasprodo nam sve banke, dobili smo i nešto malo para za to. Ali je dobitak na drugoj strani nemjerljiv, ogroman... ostali smo neiskvareni. Eto takvu moralnu gromadu od čovjeka je svojim neukusnim komentarima blatio taj kilometraža.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
U pravu si Ivanjuška, čovek je delovao k'o da mrava nije zgazio. yes3 :mrgreen:

Ruse, pa taj čovek o kome pričaš je...........Aj neću više o njemu, dosadiću ljudima. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma reci slobodno... Baja Patak, šta s se stiso?

E sad ne mogu da odolim. :mrgreen: Taj čovek je napirlitani ološ, kome neki demon u njemu ne da mira. Impresivan je prodavac magle i laži. Ja mu želim da se odmori od politike. Za njega predlažem jedan dug odmor u Zabeli. :mrgreen:

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Za njega predlažem jedan dug odmor u Zabeli. :mrgreen:

Kao i svi ostali Diznijevi junaci sa naše političke scene... Šiljo, Pluton, Belka, koji Soroševim prezervativima štite Srbiju od neželjene trudnoće, čuvajući joj obraz i dobar glas. Sve to treba u Zabelu.:lol:

Član
Učlanjen(a)
15.06.2011
Poruka
88
Nedostaje mi forumas koji je iskren, druzeljubiv, uvek spreman za nove izazove i zabavu...

Natrag