Ostavite poruku forumasu koji vam nedostaje.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
5.515
Nedostaje mi moj prijatelj medeno srce.Kad zavrsis tvoj administrativni posao javi mi se.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2010
Poruka
147
Nedostaje mi moj prijatelj Sanolis. Poručujem mu da ili isprazni sanduče, ili da i sebi kupi veće. Vratila sam se, bato!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ako Boga znate nemojte više o pražnjenju sandučeta... nema smisla.

Kotistite FedEx, Pony express, DHL, diližanse, nabavite kotejnere veće od đubretarskih, poštanske cargo avione, šta god... samo nemojte više o inboxu.

Ova tema je namijenjena da poručite nešto forumašima koji su bili tu ali se iz raznoraznih razloga ne pojavljuju više dana ili mjeseci. Malo osjećaja za mjeru, molim vas oboje.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
5.515
Bilo bi korisnije da umesto duhovitih komentara,pogledate zasto ja ne mogu primiti pp kad mi je
sanduce za 100 poruka a unjemu se nalazi samo 37 poruka.Nemam ni jednu sacuvanu poslatu pp
u folderu niti u sanducetu.To isto se desava i sa sanducetom mog prijatelja.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Bilo bi korisnije da umesto duhovitih komentara,pogledate zasto ja ne mogu primiti pp kad mi je
sanduce za 100 poruka a unjemu se nalazi samo 37 poruka.Nemam ni jednu sacuvanu poslatu pp
u folderu niti u sanducetu.To isto se desava i sa sanducetom mog prijatelja.

Ne trebaš mi objašnjavati šta bi za mene bilo korisnije. Ja nemam mogućnost ni ovlaštenja da utičem na rješavanje problema koji imaš sa PP-om. Za takve stvari adresa na koju se obraćaš je ovde:

Pitanja i Predlozi u vezi Foruma

Zamolio sam vas oboje da ne spamujete ovu temu i pokušao pojasniti koja je svrha iste. Još jednom... imajte mjeru dobrog ukusa, oboje.

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Kilometraža,gde si?:dntknw:
A bio si tako fin...

Poslednja izmena od urednika:
Natrag