Druže, nema razloga za takvu ironiju, uopšte... Inače, ne znam koliko si u toku ''kineske robe'' ali se ta roba prodaje i u velikom broju specijalizovanih prodavnica, recimo u čuvenoj WinWin prodavnici kompjutera... To je i nebitno, totalno. Evo link, pa ako neko hoće da kupuje, nek potraži na pretrazi. Ima ih gomila, ovi su najjeftiniji i iizgledaju kao igračka ali su testirani, nisam ih naručio nakon što sam vidio da ih ima na e-bay i da su jeftini. Naručio sam 30 kom. da bih imao za prodaju i planiram naručiti još dosta toga, slične namjene ali boljeg izgleda i kvalitetnije. Ne znam ko je pomenuo da ih ima na Kupujem-Prodajem za dva EUR-a, ja sam našao da su 500 RSD, pa naviše...Ma jok ,nema veze ,mi se ovde salimo i zabavljamo,kakve zahvale,bitno je druzenje,da cujemo nove stvari,desavanja ,probleme,sta se zbiva tu i tamo,iza ugla.Nego mene sad kopka sta ce mu ovoliki bluetutovi pa sad...ovo ko da si umesto ferarija kupio 30 fice i stojadina,mislim...ako je i za preprodaju,ko ce se vraca na ovo.Interesantna stvar,bolje kvantitet nego kvalitet.Inace koliki je domet ovih spravica,secam se da je bilo nekoliko metra ili nesto jace ili su ovi savremeniji cim kostaju 0.99 usd.Nas nam kolega ne dade oznaku da proverimo sta je u pitanju,ko zna ...da narucimo i mi.Nego sve sto se kupi kod Kineza traje najvise 3 dana,bar kod nas,pocev od prskalica za novu godinu do radija na baterije i papuce za babe i dede.Nesto im je roba krhka mnogo.Mozda to i nisu pravi adapteri ,nego one igrackice za decu,nisam bas siguran u ovo.Sve u svemu odgovor dobijamo za 30 dana,zahvaljujuci expres Dzeki Cenu.Nji hua...
http://www.ebay.ca/itm/1Pc-Black-US...151?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27fb1fb2cf