Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Skontao sam da je ova vrsta router-a tzv. ''Acces point'' opcija, tako da se ne mogu koristiti za kačenje na druge mreže, izuzev da se uđe u podešavanja router-a, a tu ima Orion šifra... U svakom slučaju, tema može pod ključ, jer sam naručio 30 komada mini USB wireless/bluetooth adaptera, preko e-bay. Koštaju 0.99 USD, a dostava je besplatna u sve zemlje svijeta. Kinezi - legendeJedino je problem što se čeka 20-30 dana ali nema veze. U radnjama su 1500-200 takvi adapteri, a vidim da ih ima po 700-800RSD, prodaje raja u oglasima. Eto biznisa, nehotice, he he he! Hvala svima i pozzz!
Skontao sam da je ova vrsta router-a tzv. ''Acces point'' opcija, tako da se ne mogu koristiti za kačenje na druge mreže, izuzev da se uđe u podešavanja router-a, a tu ima Orion šifra...
Apsolutno nemam namjeru da se, bilo kome, pravdam ali hoću da ti ukažem na grešku, jer si me prozvao bez razloga! Nisi pročitao moj zadnji post do kraja, napisao sam - ''Hvala svima i pozzz''.Veoma je neprimereno reci da si eto sam "skontao" nesto sto ti vise ljudi ovde danima izricito objasnjava. Pri tome se nikome nisi ni zahvalio iko su jasno odgovorili na tvoje pitanje. Bazlik je bio vise nego korektan kliknuvsi na HVALA u tvom postu iako realno nije imao na cemu da se on tebi zahvaljuje vec ti njemu. Bilo bi u najmanju ruku odraz dobrog vaspitanja da si mu odgovorio istom merom ako si vec odlucio da ignorises ostale.