Oprostaj

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Naravno da je bilo i takvih situacija u zivotu..oprostim ali nikad..bas nikad ne zaboravim ako me je neko povredio jako..ako je to samo mala sitna zloba ne uzimam za zlo..zaboravim i teram dalje kao da nista nije bilo..ljudski je prastati..a ne volim ni zlopamtila..njih bas izbegavam u sirokom luku..:vorred:

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
bog je zadužen za praštanje a na meni je da ugovorim sastanak.
Ovo je sala....;)
Naverovatnije da taj - bog - sa kojim si u bliskom kontaktu ....ima rogove i bulate oci.....:yea:

Ovo nije sala....:vorred:
Sta ti je.....:dntknw: Prvo na " Neprimeren " nacin docekujes " Novog Clana Foruma "..sorry...a sada dajes "Bezvezni komentar " na " Trecem postu " drogog " Novog Clana "..sorry..i prljas njegovu ...." Simpa Temu "....yes3..

Ako nemas neki " Normalan Komentar "....yes3.......Pallii odavde.......yes3..

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
da li se i vama desava da nekog kog ste toliko godina voleli,tako izmeni promeni da vam se prosto smuci i da to vise nije ta ista osoba, to je prvo. drugo sta mislite da li je ljudski da se oprosti nekome neko ZLO koje vam je pocinio.

Pa ako se neko posle kako kažes toliko godina promeni onda po meni postoji veliki problem.
Toj se osobi nešto drastično dogodilo pa je to uticalo i na njeno ponašanje. Trebao bi da znaš šta je to ili bar da naslutiš.
Ljudski je opraštati, sad zavisi od situacije i tezine tvoje povređenosti. Nekada treba da prođe i nekoliko godina da bi se neke uvrede oprostile. Ali uvek ostaje sećenje kao ožiljak.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje i cesto se prelazi sa jedne na drugu stranu....Nekada je malo dovoljno da bi zavoleo nekog a isto tako da bi ga i zamrzeo..Mogu oprostiti za zlo ko mi je neko naneo samo onda kada tu osobu neizmerno volim , u suprotnom ne, ne mogu oprostiti nikada....A sta se to desi pa se ljudi promene? ..Ne znam...zivot valjda....:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Posvet??? :???: 'Ajde ti to lepo objasni...

A šta ima Vuče da se objašnjava? Narodna poslovica? Jasna je kao dan. I tačna. Jest da je starozavetna a na hrišćanska, ali dok se ona poštovala bilo je mnogo manje zla i raznih opačina među narodom. Zub za zub, oko za oko, krv za krv. Sećam se tvoje teme o smrtnoj kazni i povoda za nju, a i tvog stava povodom konkretnog događaja. I slažem se s njim mada mi je bilo mrsko da se uključujem svojim postom. A zamisli, ne dao Bog da slično zlo zadesi nekoga ko je tvoj. Zubima bi ga klao, je li tako? Ili bi prepustio organizovanom demokratskom društvu da sankcioniše pojedinca? Kojom kaznom u društvu potkupljenih sudija, veštaka, policije i političara?
E, zato Vuče: "Ko se ne osveti, taj se ne posveti!"

O ovome se može čitava knjiga napisati, ja mogu oveći esej. Mislim da bi vrlo brzo shvatio kako u sebi imaš dispoziciju za ubicu. Imam i ja. Postoje situacije kada bih mirne duše bila u stanju da nekome napravim promaju u lobanji i da ga više nikada ne odsanjam, u životu. Ekstremne situacije, istina, ali postoje. A postoje i kod tebe.

Natrag