Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Nemas ti blage veze sa zivotom ni sa teologijom! A govorio si onomad da Bog daje induvidualnu slobodu i svaku drugu,l svakome, hvalio si demokratiju, jer kao, kad bi ih Bog prisilio ljude da slusaju, onda bi mu licemerno sluzili! A evo sad ih prisiljava!Zato i jeste svrha nevolje da se ljudi dozovu pameti. Znači da samo u nevolji oni dobro reaguju.
Znaci prisilio ih da tapsu?
Evo sad vidimo da nije tako, ovi ljudi bas nikakvog razloga nemaju da taspu Zagrebu! Mogli su svojim doktorima i sebi!
Uvek ima onih koji se raduju, takvih kao ti! Ali su oni u manjini!To je jedna slika, a sada gledam one koji se raduju. Nikada vi nećete biti ujedinjeni u Hristu, jer kada sve ovo prođe opet ćete jedni druge popljuvavati.
I govoriti ko je kome više očiju izvadio, ko je koga napao, a ko je kome poslao narod.
To vi govorite, vi protestanti vadite jedni drugima oci i napadate jedni druge, vecinom! A to nikada nije bilo slucaj u srbiji, kod nas nijedan Hrvat nije odbacen, niko mu ne pominje politiku! Svi znamo da su politicari najobicnja gamad! To je kod obicnog naroda a o Hriscanima da ne govorim!
Ti bi voleo da smo mi isti kao vi!
Svoje zlo srce pokazujes neprestano!
To kazes fromalno!Za pohvalu je ovo iz BG.
Dakle, Covid -19 je tu da nas opameti, da shvatimo da bogovi nismo, da se ne može pohlepom, nemoralom, i ubijanjem nerođenih za novac i na zahtev biti NJegov.
Bog ako nas zeli opametiti onda to cini globalno, jer on zeli da "se svi ljudi spasu i dodju u poznanje istine" a ne da protestante miluje a ostale da ubija! Ovaj ga pravi pristrasnim, kao da on kaznjava samo pojedine drzave!
A Bog nikoga ne kaznjava - "niko kad se iskusava da ne govori Bog me iskusava... Jer on nikoga sam ne iskusava.. jer se Bog ne moze zlom iskusati"
Ovaj lazno tvrdi u Bozje ime da on ljudima nanosi zlo! Za to ce primiti sud, isto kao i "Jovovi tesioci"!
Ko brani bogohulnu nauku njega neće opametiti ni kovid ni zemljotresi, jer u njima ne vidi opomenu.
Zato nevolje pogađaju ceo svet a posebno bludnicu.
A govorio si da Bog daje demokratiju i slobodu jer nece da prisiljava ljude, da mu ne bi licemerno sluzili, a sad ih prisiljava?
Jad i beda od teologije!
Sam sebe pobijas!
Oholost i sektaštvo od Biblije će se kazniti.
A govorio si da Bog nece prisiljavati, sad kao kaznjava ljude da bi se opametili? Znaci tvoj bog tera ljude da mu sluze na silu, pravi od njih licemere?
Koja beda od teologije, sam sebe pobijas!
Korej je mislio da je njegova pobuna od Boga, kasno je shvatio da nije. Tako će biti sa ovima što imaju kult pape
I ti si mislio da je tvoja pobuna od Boga, ali ces izgleda kasno shvatiti da nije! Vec se pokazuje da nije! Ne zelim ti da propadnes ali ti sam srljas u propast!
To vidimo u vestima koje dolaze 3 najgore pogođene zemlje u svetu.
Vidimo, bas smo mi pagani vise pogodjeni od protestanata! Amerika ima veci broj zarazenih i umrlih od kine! A kina je po broju stanovnika mnogoljudnija!
Znaci tvoj 'bog' je protestante (amerikance) kaznio vise nego kineze - one koji jedu slepe miseve!
I da li ces sada priznati da si lazni prorok i vratiti se Bogu? Sumnjam, jer takvi kao ti zavrsavaju u paklu! Oni se namerno suprote Bogu! Ti ovo sve namerno radis, oslepio te Bog kao faraona! Ti lazno govoris u njegovo ime, a to je bohohulno, na takve ide 'ugljevlje na glavu' kako je i rekao Pavle (sto je dokaz da ima pakla)!
Poslednja izmena: