Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Naravno da vecina podrzava, zar nije demokratija i slobodan izbor jedno od glavnih obelezja amerike?
Rekao opet ti. Da podržava već bi došao oganj na njih.
Znaci izabrali ste sve to, seks revoluciju, homoseks, ratove, kradju, izrabljivanje, satanizam, vesticarenje i pedofiliju ce uskoro da legalizuju! To su ti protestanti, i nemoj da mi pricas kako su to katolici, jer do 2000. su protestanti bili vecina u americi, znaci oni su i birali, da ne pricam o engleskoj koja je takodje protestantska i sve je to izabrala i isto radi!
To nije reformacija, jer reformacija traje 500 godina, opet plitki arg. tipa pušenje je zdravo jer se našla baba koja ima 93 godine i puši već 70 godina.
Da bi nešto bilo jak arg. mora da bude u onih 80-90% a ne u tvojih 20%
A ovo sve govoris, jer si teoloska nula!
I onda naravno popljuvavanje. To govori o tebi.
Sektasi od Boga i crkve traze zadovoljstva i brzo bogacenje i opravdanje za to u bibliji! Zanemaruju gladne i zedne, kurvaju se, kradu, lazu, otimaju, izrabljuju i podmecu.. Samo gledaju sebe! Isto kao tvoji amerikanci englezi i protestanti sto rade! A i ti licno, jer podrzavas sve to!
Za razliku od njih koji to tek neki rade u zadnjih nekoliko decenije, vi ste takvi oduvijek. Stalno.
Sta briga protestante engleze i amerikance sta Bog kaze da je hrana!? Oni jedu djubre, brzu hranu, koka kolu, necisto meso puno kancerogena i koncentrata, naduvali se, podgojili ko za klanje! Pise u bibliji o takvima, koji samo uzivaju zadovoljstva, primice platu!
Vi non-stop jedete non stop kradete, varate, većina.
Znam ja da se ti nasladjujes kao i tvoji amerikanci i englezi, samo sto je tebi trava idol a njima meso, i jedni i drugi idolopoklonici trbuha i zadovoljstava!
Kako bi ti voleo da je kod nas ono što je kod vas. Zato ratujete, opet rat u Ukrajini.
Dakle još se i ubijate.
Hulis ti, ne samo na Boga nego i svoju crkvu i prorocicu koji uopste ne uce tolike budalastine! Zato se ljudi i zgrazavaju slusajuci te! A ja se pitam, zelis li ti da unistis adventizam? De kazi ako zelis..
Opet moj arg. i formalno govorenje onoga što za vas važi ali istinski. Jer vi hulite na Boga sviđa vam se ova zapov. a ona druga ne sviđa-
Pitate svoje srce šta je ispravno a šta nije, umesto Boga da pitate.
A onda samo formalno kažete da pitate Boga. E zato jeste tu gde ste u duhovnoj i materijalnoj bedi favela, narko kartela, ratova, revolucija.
Zato ja dajem vaše arg. a ne vi moje. A ti ne znaš šta si pričao pre neku godinu, a jedva znaš i šta sada pričaš.
Sam sebe si pobio. A onda se pozivaš na monahe, a posle na prof. sa Bogoslovije.
Pa si lupetao kako mrtvi samo osećaju, ne pričaju, a onda se pozivao na viku umrlih iz Otkrivenja.
Tebi je ostalo samo da popljuvavaš i ništa drugo i da formalno negiraš moje navode.