- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Znači može da se ubija, krade, vara, po tvom tumačenju stiha.
Može, ako u Novom zavjetu piše da može.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Znači može da se ubija, krade, vara, po tvom tumačenju stiha.
Može, ako u Novom zavjetu piše da može.
Vaša proročica kaže da ste vi nastavljači Albigenza, koji su vjerovali da je Bog Stvoritelj zli Bog.
Adventisti imaju istinu apostola i prve crkve u punini.
Zašto onda niste sljedbenici apostola, nego ste sljedbenici antikrista Albigenza?
P.S. Tripo kaže da ti je sekta Omega otpad.
Ti si sledbenik antihrista, a mi smo sledbenici Bozji i Hristovi.
Suprotstavljaš se proročici Jeleni!? Jelena je rekla da su adventisti sedmog dana sljedbenici i sljednici Albigenza, a oni niječu Krista. Dakle, po Jeleni ste antikristi.
Naravno da vecina podrzava, zar nije demokratija i slobodan izbor jedno od glavnih obelezja amerike?Hoćeš reći da tamo većina podržava, da podržava brzo bi se izlio sud Božji.
sve to imate i vi i još ratove i bedu duhovnu i materijalnu.
Sektaši od Biblije pitaju svoje kvarno srce koje zapov. mi se sviđaju iz dekaloga a koje ne.
Sta briga protestante engleze i amerikance sta Bog kaze da je hrana!? Oni jedu djubre, brzu hranu, koka kolu, necisto meso puno kancerogena i koncentrata, naduvali se, podgojili ko za klanje! Pise u bibliji o takvima, koji samo uzivaju zadovoljstva, primice platu!Pitaju svoje kvarno srce jede mi se hrana koju Bog ne smatra hranom, šta vas briga šta Bog kaže.
Znam ja da se ti nasladjujes kao i tvoji amerikanci i englezi, samo sto je tebi trava idol a njima meso, i jedni i drugi idolopoklonici trbuha i zadovoljstava!Dekalog im dođe kao meni u restoranu, hoću čorbu, neću pečenje, hoću salatu neću desert.
Hulis ti, ne samo na Boga nego i svoju crkvu i prorocicu koji uopste ne uce tolike budalastine! Zato se ljudi i zgrazavaju slusajuci te! A ja se pitam, zelis li ti da unistis adventizam? De kazi ako zelis..Vi hulite svaki dan na Boga.