- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Hocu, nista ti ne vredi sto mi prijavljujes postove. Ako uprava nece da te kazni, ja cu te oterati!
Misliš, njih oterati, jer iza njegovog "naloga" se krije više njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hocu, nista ti ne vredi sto mi prijavljujes postove. Ako uprava nece da te kazni, ja cu te oterati!
Jeste, njih nekoliko.. Sam se izdao, kao ko me je udario, a pricao mi javno da ga je adventista udario po nosu. I sad se kao ne seca?Misliš, njih oterati, jer iza njegovog "naloga" se krije više njih.
Sam se izdao, kao ko me je udario, a pricao mi javno da ga je adventista udario po nosu. I sad se kao ne seca?
Cak razmisljam da dam svoj nalog i drugima da pisu protiv njega, kao on sto radi..
Laodikeja i Marko stvarno ne znaju.Ps. Ako misliš da Marko i Laodikeja znaju ko je iza naloga, varaš se. Kainos zna, zato i uleće, ali samo da bi branio jednog od njih, Koga, e to pogađajmo.
Laodikeja i Marko stvarno ne znaju.
Zato mislim da je on pravican, i da nije zlonameran, samo sto ponekad uskace misleci da brani pravog, a u stvari nije ni svestan koga brani..
Tripo tamo ne pise, jer nema koga da napada!
Favele, kartele, migracije, jad, beda, korupcija, anarhija.
Odlazite od mene, prokleti, u oganj vječni, pripravljen đavlu i anđelima njegovim! Jer ogladnjeh i ne dadoste mi jesti; ožednjeh i ne dadoste mi piti; stranac bijah i ne primiste me; gol i ne zaogrnuste me; bolestan i u tamnici i ne pohodiste me!"
"Što god učiniste jednomu od ove moje najmanje braće, meni učiniste!' ...... Odlazite od mene, prokleti, u oganj vječni, pripravljen đavlu i anđelima njegovim! Jer ogladnjeh i ne dadoste mi jesti; ožednjeh i ne dadoste mi piti; stranac bijah i ne primiste me; gol i ne zaogrnuste me; bolestan i u tamnici i ne pohodiste me!"
Ja nigde i nikada nisam video da je i jedan svestenik izasao ispred crkve da nahrani goluba.