Oholost i Sektaštvo

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Misliš vaš trojedini hram, ikona, crkva.
Trojedini Bog! Zar ti ne verujes u Trojedinog Boga?

Zar nisi krsten u Svetu Trojicu?
Ili si lagao na krstenju?

Opet uzimaš uzalud ima Boga. Tobože blagosiljaš me , a ovamo me popljuvavaš.
Blagoslovio te Trojedini Bog Otac Bog Sin i Bog Sveti Duh!

Sto ti smeta blagoslov, da nisi legion?

A da ti si sam sebi bog
Opet projektujes sam sebe na drugog!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303

A ovamo me popljuvavaš, kažeš da sam nula. Dakle lažno uzimaš ime Boga.

Zato vam Bog uzima idole i uzeće vam, Milo bič Božji za vas najavljuje svoju PC.

I biće i ukinuće vas jer ste oholi i sektaši od Boga i Biblije.

Milo je mač Božji na zemlju idola. Zašto baš Srbe u CG? Jer su oni najveći poklonici svojih hramova.

Stoji u Bibliji "Mač na vode njihove jer to je zemlja idola".

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Zar nisi krsten u Svetu Trojicu?
Ili si lagao na krstenju?

Ako je zaista kršten, u Svetu Trojicu koja su jedno i jedino biće, kršten nije. Kršten je u "duha proroštva" smrtnu ženu, udarenu kamenom u glavu, koja je govorila u oholosti.

Sto ti smeta blagoslov, da nisi legion?

Nije on legion, nego "duhu proroštva" smeta Trojstvo, smeta sam Bog,

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ako je zaista kršten, u Svetu Trojicu koja su jedno i jedino biće, kršten nije. Kršten je u "duha proroštva" smrtnu ženu, udarenu kamenom u glavu, koja je govorila u oholosti.
On je rekao da je lagao na krstenju kod adventista da prihvata Trojedinog Boga, samo da bi ga primili! To je sam izjavio!

Ni dan danas on ne veruje u Trojstvo!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Jesi teoloska nula! Ne znas teologiju, neuk si, neobrazovan, nemas skolu a pretvaras se da imas, pored toga si bezobrazan, umisljen i ohol!

A ovamo molitva naravno lažna. Znao sam ja da si ti takav iako je Laodik. pričao drugačije, ali je video i on kakav si.

Opet projekcija. Ti svoje srce pokazuješ da bi mene oterao sa foruma ili da ja vređam tebe da se ti time hraniš.

To je tvoja hrana što ti izlazi iz usta. Fino si sebe opisao. Neću otići sa foruma.

A za takve se treba moliti, da ih Bog dozove pameti!

Misliš lažno kao ti što se moliš.

Dakle:

Blagoslovio te Trojedini - Bog Otac Bog Sin i Bog Sveti Duh i isterao ti besove!

Opet huliš na Boga.

Opet nula od teologije, da Bog kaznjava religije prvo bi pobio muslimane koji nas progone i ubijaju vekovima! Kaznio bi hinduse i budiste..

Šta će ih kada oni sami sebe ubijaju. Vas kažnjava, vi ste gori od njih. Rat u među braćom je dozvolio.

Zatim raskole, uzimanje idola.

Da Bog kaznjava kaznio bi one koji su progonili i bacali Hriscane lavovima!

Opet jedna dimenzija Biblije.

Da Bog kaznjava, ne bi danas vladali bezboznici nad nama i ne bi maltretirali njegove sluge..

Pa i vladaju nad vama. recimo Milo postavljen baš za vas u CG.

Da Bog kaznjava, zaista bi svi mi bili blagosloveni novcem!

Niste ni novcem ni duhovno. Nego ste gori od Zapada.

Ali Hriscani su stradalnici na zemlji, koji se "potucaju po rupama i gorama zemaljskim, u kozusima i kozjim dlakama (siromasni)

Nisam video vaše duhovne rodove, vidimo korupciju, ubistva, bedu itd.

a Hristos da njegovo carstvo "nije deo ovoga sveta"

ko ovde ne napravi raj u sebi i državi neće ga ni gore dobiti. U opet jedna dimenzija.

i Petru da vrati mac u korice!

a vi ga izvadili i to jedni na druge pravsol. jedni na druge. Mislim na puške.

A ti drzavama meris i drzave velicas kao pravoslavne ili katolicke, a crkve veze s drzavom nemaju!

a sada nemaju kada ste pokazali gori rod. Da je bolji onda bi imali.

Teoloski si nepismen i neobrazovan!

opet projekcija.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A ovamo molitva naravno lažna. Znao sam ja da si ti takav iako je Laodik. pričao drugačije, ali je video i on kakav si.
Ma ti si psihilog bez premca! Jel koju si ono skolu zavrsio? :)

Opet projekcija. Ti svoje srce pokazuješ da bi mene oterao sa foruma ili da ja vređam tebe da se ti time hraniš.
I hocu da te oteram, ne zasluzujes da budes ovde, ne trebaju nam spameri!

Ako ces ti da spamujes i mi cemo tebe!

To je tvoja hrana što ti izlazi iz usta. Fino si sebe opisao. Neću otići sa foruma.
Hoces hoces, i ja cu da ustupim nalog drugima da ga koriste kao ti! :)

Misliš lažno kao ti što se moliš.
Ma psiholog si, kako si samo provalio da je lazno?

Blagoslovio te Trojedini - Bog Otac, Bog Sin i Bog Sveti Duh!

Opet huliš na Boga.
Smeta ti blagoslov Bozji?

Ocituj legione, koji si od trojice?

Šta će ih kada oni sami sebe ubijaju. Vas kažnjava, vi ste gori od njih. Rat u među braćom je dozvolio.
Znaci vas protestante po evropi nece da ubija zbog necistog mesa a nas katolike i pravoslavne hoce? Vas nesto ni necisto meso ne opoganjuje!

Opet jedna dimenzija Biblije
Kad bi ti bio dvemenzionalan moglo bi se razgovarati al si ti jednodimenzionalan!

Pa i vladaju nad vama. recimo Milo postavljen baš za vas u
Mislio sam da vladaju nad vama!

Niste ni novcem ni duhovno. Nego ste gori od Zapada.
A vas je blagosilja novcem, dok jedete svinjetinu, a kineze ubija dok jedu miseve! Vama i svinju dozvolio bog a drugima nece!

Nisam video vaše duhovne rodove, vidimo korupciju, ubistva, bedu itd.
Ja nisam video ni tvije ni rodove tvoje zajednice! Sedite u cosku dok kinezi stradaju zbog miseva, ni da ih upozorite!

ko ovde ne napravi raj u sebi i državi neće ga ni gore dobiti. U opet jedna dimenzija.
Pa vidim, jedna dimenizja, tvoja je materijalisticka zemaljska! A Hristos rekao "sabirajte sebi blago na nebu" i "moje carstvo nije deo ovoga sveta" a ti bi na zemlji da sabiras blago! Evo sam si rekao!

a vi ga izvadili i to jedni na druge pravsol. jedni na druge. Mislim na puške.
Pa i vi protestanti za vreme prvog pa drugog svetskog rata se poklali! Koljete se teoloski i oruzjem!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
I hocu da te oteram, ne zasluzujes da budes ovde, ne trebaju nam spameri!

Žao mi je ali nećeš.

sektaši od Biblije.

Molitva 2.
Presvetoj Bogorodici
Svemoćna, prečista Gospođo, Vladičice, Bogorodice,

-Postanak 17,1 Kad Abramu bi devedeset i devet godina, javi se Gospod Abramu i reče mu: "Ja sam Bog Svemoćni; hodi preda mnom i budi savršen!

Natrag