- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Izvini, ali ja nemam razloga da ti verujem na rec da si ti nekakav strucnjak, bez dokaza!
Dokazao je on stotinu puta, da je sve osim stručnjak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Izvini, ali ja nemam razloga da ti verujem na rec da si ti nekakav strucnjak, bez dokaza!
Dokazao je on stotinu puta, da je sve osim stručnjak.
Bavljenje nečijom ličnošću u to je već dokaz da nemaš arg.
Ja sam došao i pokrenuo takvu rasp. da se pokaže vaše pravo lice. To jeste vaše pravo lice.
Ovdje si sam otkrio sve o sebi.
1. Otkrio si da nemaš argumenata, jer si se došao baviti ličnostima drugih.
2. Otkrio si svoju licemjernost i drskost jer si svoje prave motive pokušao sakriti čak se lažno predstavljajući.
Sta sve Miroljub nije plagirao i pokrao..
Aj sto je on krao, nego i adventisti kao ne znaju ko je Rivera i da je Ralf Vudrou takodje povukao svoju knjigu, koju oni dalje prodaju?
Znaju oni sve, ali prodaju i dalje, jer nemaju drugih argumenata.
Kad netko Laž promovira i pronosi, za svjedoka može pozvati samo Lažova. Zato ovdje Marko, i još njih nekoliko, svako malo pozovu notornog i patološkog Lažova Alberta Riveru da svjedoči za njihovu Laž.
A sve je započelo polovinom XIX stoleća, kada su "razočarani! bivali "tešeni" "vizijama".... jedna laž rađala je drugu, druga treću.
Dakle, nije uopšte za čudo što im je Rivera, uzor i izvor.
Opet je počeo da proziva o nekakvom "duhu"? O kakvom duhu može da govori neko ko kombinuje astrologiju i antropologiju? Da je neko od Katolika takvu stvar "napisao", adventisti bi siktali o tome do kraja vremena. Ali kada se radi o njihovom, onda je to pohvalno.
Izgleda da nije njihov. Dobio sam informaciju da je tripo zapravo "jezuit" koji je na ovom forumu sa zadaćom da kompromitira i ljudima gadi Adventiste.