Nemci jesu razbili Engleze, ali da li bi bilo tako da nisu napravljene 2 velike greške na štetu Engleza? Prva greška: gol Klosea iz čistog ofsajda. Druga greška: onaj šut Lamparda. Jedan gol Nemaca manje i jedan gol Engleza više sasvim bi promenio odnos snaga u drugom poluvremenu. Nikom nije lako da se oporavi posle toga. Što se nas tiče, moje mišljenje je da nam je sreća potpuno okrenula leđa. Ili je to do dekoncentracije igrača u ključnim momentima, ne znam, uglavnom bar smo sa 2:0 mogli da odemo na poluvreme. Ali nismo. Posle smo svi videli šta se dešavalo, no i pored toga sudija nema pravo da nas ošteti. Nismo mi izmislili tu ruku, Kejhila je lopta pogodila u ruku i to se jasno videlo. E sad je možda za diskusiju da li je bila namera ili nije, pošto je on bio okrenut leđima. Viđao sam da se penali sude i za mnogo manje. Uglavnom, slažem se da smo mi morali da dobijemo tu utakmicu, nismo uspeli i zasluženo smo ispali.
Nego, da se vratimo na temu. Krupne sudijske greške: Igranje Fabijana rukom 2 puta pre postizanja gola, gol iz ofsajda Klosea, nepriznat čist gol Amerima protiv Slovenije i Lampardu protiv Nemaca, gol Argentine iz ofsajda, par diskutabilnih crvenih kartona... Ako se neko seti još nečega, neka doda. A mislim da je i ovo previše za jedno SP.