Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da li je ovo cijela tvoja poruka koja je izbrisana, ili samo dio poruke?Ispričavam se, ali ne znam na koji drugi način bih pokazao da mi je učinjena očigledna nepravda. Naime, izbrisana mi je poruka s napomenom da je to učinjeno zbog vrijeđanja sugovornika. Evo te moje izbrisane poruke:
Ovo su vam djela:
Dean Inge: Ako želimo pronaci žrtvenog jarca na čija ramena možemo položiti jade koje je Njemačka donijela svijetu, ja sam sve više i više uvjeren da je najgori genij zla te zemlje, ne Hitler ili Bizmark ili Frederik Veliki, nego Martin Luther.
Njemački filozof i psihijatar Karl Jaspers (1883.-1969.): „Što je Hitler činio, to je Luther nalagao s iznimkom izravnog usmrćivanja u plinskim komorama.“
--------------------------------------------------------
Kojeg sugovornika sam ja u ovoj svojoj poruci uvrijedio? Deana Inge? Ili Bizmarka ili Frederika Velikog ili Martina Luthera. Možda sam, kao sugovornika, uvrijedio Karla Jaspersa ili Adolfa Hitlera.
Da li je ovo cijela tvoja poruka koja je izbrisana, ili samo dio poruke?
Ne, slap, nije ovo tvoja cijela poruka i radi ovoga što si naveo nikad ne bi bila izbrisana. Što se tiče prijava, one nemaju nikakav uticaj na odluke uredništva, u to možete biti sigurni.Mislim da je cijela. Ali neka, poučak vrijedi brisanja poruka. Sad je posve jasno da su se Adventisti povukli na "zadnju liniju obrane" - argumente druge strane prijavljivati urednicima kao uvredljive.
Ne, slap, nije ovo tvoja cijela poruka i radi ovoga što si naveo nikad ne bi bila izbrisana.
Čovjek laže svjesno.
Ja sam Jovana u nekoliko uzastopnih postova upozorio: "Klement Aleksandrijski i Origen nisu crkveni oci." Uz to je Dartshone citirao tekst upravo o njima dvojici gdje se vidi da nisu crkveni oci. I znajući za sve ovo, dakle svjesno, Jovan je u nekoliko narednih postova citirao Klementa Aleksandrijskog i Origena kao crkvene oce. Iako svjesno, iznosio je neistinu.