Novi svetski poredak sta mislite o tome i dali ima neke veze sa religijama?

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
A do kada će trajati "vrijeme milosti"?
Hoće li trajati do kraja mog života?
90-ih smo najveće milosti primali i davali jedni drugima.
Hvala ti na takvim milostima.
Nemoj više biti milosrdan,odmori malo ...

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
vrijeme milosti traje 6000.g
i kada to vrijeme istekne, gotovo je

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Nasmijao si me i oraspoložio, baš ti hvala.
vreme je da se tuzi,da se place nad sopstvenim dusama i dusama izgubljenih. mnogima su ocii zatvorene kao nikad pre.jer vreme milosti istice. probudi se i placi nad sobom i drugima.ovo je cas kad jos mozemo to uciniti pre nego nase sve bude zavrsilo ovaj put.onaj ko provede vreme u placu danas,sutra ce imati vreme za radost.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
Zaista, zaista, kažem vam:
vi ćete plakati i jaukati, a svijet će se veseliti. Vi ćete se žalostiti, ali žalost će se vaša okrenuti u radost.
Ivan 16:20

zašto ?
jer če se antikrist ukazivati po nebu, tvrditi da je on Isus, i da je on sa grešnicima, stvoriče se dojam da je Isus već došao na zemlju
ali če njegov nauk biti u suprotnosti sa Božjim Zakonom i svetkovanjem subote

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
A do kada će trajati "vrijeme milosti"?
Hoće li trajati do kraja mog života?
90-ih smo najveće milosti primali i davali jedni drugima.
Hvala ti na takvim milostima.
Nemoj više biti milosrdan,odmori malo ...

Vreme od 6000 godina se po biblijskoj hronologiji i onome sto je Gospod otkrio u ovom vremenu zavrsilo u martu 2011 godine na ragvnodnevicu, kada je pocelo izlivanje Bozjih sudova na ovaj svet, koje se od tog vremena ispoljava u sve vecim i rasirenijim prirodnim katastrofama sirom planete, a direktni znak zavrsetka ove sesthiljadugodisnjice je bio veliki zemljotres u Japanu upravo u tom periodu.
Ono sto treba da se odigra u ovom vremenu je jedna globalna katasrofa svetskih razmera, koja ce dovesti do toga da svaki covek otvori svoje oci pred cinjenicom da postoji visa sila .
To ce biti i kapisla koja ce uciniti da se podigne antihrist koji ce uspostaviti obavezni zakon za ceo svet, a verni ce nasuprot tome objavljivati istinu i objaviti Hristov drugi dolazak u slavi.

Naveo bih jos jednu pojedinost vezanu za ovo vreme koje predstavlja vreme kraja, i cinjenicu da je Papa Racinger napustio svoj polozaj verskog poglavara.
Otkrivenje 17 poglavlje govori o sedam globalnih carstava ili careva koji su u istoriji tezili ka stvaranju novom svetskom poretku u razlicitim periodima Vladanja.

"Ovde je um, koji ima mudrost. Sedam glava, to su sedam gora na kojima žena sedi.
I jesu sedam careva. Pet je njih palo, i jedan jeste, a drugi još nije došao; a kad dođe za malo će ostati.
I zver koja beše i nije, i ona je osmi, i jeste od sedmorice i u propast ide" ( Otkrivenje 17 poglavlje )

Sedam careva - pet je od njih palo,
a drugi još nije došao; a kad dođe za malo će ostati.

1. Vavilon

Pet palo:

2. Persija
3. Grcka
4. Rim ( paganski )
5. Rim ( Hriscanski )
6. Ranjeni Hriscanski Rim od 1798 godine

a drugi još nije došao; a kad dođe za malo će ostati:

7. Izleceni Hriscanski rim od 1929 godine do danasnjeg dana

I zver koja beše i nije, i ona je osmi, i jeste od sedmorice i u propast ide:

8. Zver - antihriscanska koalicija

Zapazimo da ovde tekst kaze da ce postojati jedan car koji ce doci ali kada dodje da ce ostati za kratko vreme.
Nakon njega dolazi osmi koja je zver, a ne car u smislu osobe.

U ovom smislu, moguci sled buducih dogadjaja moze da bude taj, da se ovde govori o papi Racingeru koji ce biti papa jedno odredjeno kratko vreme i napustiti taj polozaj, a da do Hristovog dolaska nece biti vremena da se izabere njegov naslednik, vec da ce vlast preuzeti sama zver, odnosno institucija Rimokatolicke crkve koja ce uspostaviti obavezan zakon za ceo svet uz pomoc svetovnih vlasti i vrsiti progonstvo vernih.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Ooo, gomilo zlogukih proroka!

Ne mogu da zamislim da vi sami verujete u ta vaša trkeljanja,a opet, s druge strane mi je neverovatno da tako nešto uopšte možete da trkeljate, i to tako zdušno a da ne verujete u to. Ali u jedno sam siguran: Kada bi se i obistinila ta vaša zloguka proroštva ( ne mogu da zamislim, al` svejedno hajmo reći "kada bi" samo da vam udovoljim), po kojima bi jedino bili spašeni subotari, jehovci, obnoviteljci i svi ostali vama slični ... ?!? ... Pa ko "normalan" bi hteo da (kao spašen) provede celu večnost i to samo sa vama sektašima? Vi bi mene sada preobrlatili na vašu veru a za "nagradu" mi nudite večnost provedenu sa vama? To mi je nagrada? Ako ste vi jedini koji će da budu spašeni na mene ne računajte. Ako nemam drugog izbora, ma zovite mi đavla i dajte mi pero i mastilo i od sada me zovite Faust II.
Kada sam bio mali, baba me plašila da ću da oslepim ako se budem "igrao sa pišom" ( ako budem masturbirao). Nije uspela da me uplaši premda sam ju jako volio i verovao sam joj. Da je govorila istinu, ne samo ja, svi oko mene bi oslepeli koliko sam se "igrao sa pišom", a ja još uvek dobro vidim.
Ponekad, kad vidim napisanu neku glupost, poput vaših zlogukih proroštva, na momenat mi bude žao što baba nije imala pravo. Sada bi bio turbo-slep i ne bi čitao vaše baljezgarije.
Čak ni baba me sa slepoćom, kao malog, nije mogla da zaplaši, a vi pokušavate da me zaplašite da će da mi se dogodi nešto strašno ako se ne ufatim u kolo sa vama. A ako se preobratim onda ću večno živeti samo sa vama?
Dođe mi da odmah počnem da masturbiram i to sa obadve ruke odjedanputa, i da ne prekidam sve dok ne oslepim, samo da ne vidim i ne čitam vaše gluparije više.
Pre bih poverovao svojoj pokojnoj babi (Bog da joj dušu prosti) nego vama.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
@taman
hm, inetersantna intonacija,
a riječi su vidim posebno odabrane

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Taman: Pa ko "normalan" bi hteo da (kao spašen) provede celu večnost i to samo sa vama sektašima?

I ne samo vječnost...
:dtyste: Jedan čovjek jednako kaže: "Ma, radije ću stepenicama na deveti kat, nego u liftu sa sektašima!"

A što se tiče izbora Pape, jedan biskup je danas duhovito rekao: "To zna samo Duh Sveti i novinari."
Laodikeju nije spominjao, jer još nije čuo za njegovo "proročanstvo". Baš razmišljam da pošaljem njegovo ime u Vatikan da bude ubilježen u jedan veeeliki kompjuter gdje se nalaze imena svih svih antikatolika i sektaša. Znaš, taman, to jedno ooogromno računalo - ko kuća - i tamo su svi oni na popisu.
Tako oni kažu... i vjeruju.
:D A kad to vjeruju, što ne bi i u sve ostale gluposti.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Vreme od 6000 godina se po biblijskoj hronologiji i onome sto je Gospod otkrio u ovom vremenu zavrsilo u martu 2011 godine na ragvnodnevicu, kada je pocelo izlivanje Bozjih sudova na ovaj svet, koje se od tog vremena ispoljava u sve vecim i rasirenijim prirodnim katastrofama sirom planete, a direktni znak zavrsetka ove sesthiljadugodisnjice je bio veliki zemljotres u Japanu upravo u tom periodu.
Ono sto treba da se odigra u ovom vremenu je jedna globalna katasrofa svetskih razmera, koja ce dovesti do toga da svaki covek otvori svoje oci pred cinjenicom da postoji visa sila .
To ce biti i kapisla koja ce uciniti da se podigne antihrist koji ce uspostaviti obavezni zakon za ceo svet, a verni ce nasuprot tome objavljivati istinu i objaviti Hristov drugi dolazak u slavi.

Naveo bih jos jednu pojedinost vezanu za ovo vreme koje predstavlja vreme kraja, i cinjenicu da je Papa Racinger napustio svoj polozaj verskog poglavara.
Otkrivenje 17 poglavlje govori o sedam globalnih carstava ili careva koji su u istoriji tezili ka stvaranju novom svetskom poretku u razlicitim periodima Vladanja.

"Ovde je um, koji ima mudrost. Sedam glava, to su sedam gora na kojima žena sedi.
I jesu sedam careva. Pet je njih palo, i jedan jeste, a drugi još nije došao; a kad dođe za malo će ostati.
I zver koja beše i nije, i ona je osmi, i jeste od sedmorice i u propast ide" ( Otkrivenje 17 poglavlje )

Sedam careva - pet je od njih palo,
a drugi još nije došao; a kad dođe za malo će ostati.

1. Vavilon

Pet palo:

2. Persija
3. Grcka
4. Rim ( paganski )
5. Rim ( Hriscanski )
6. Ranjeni Hriscanski Rim od 1798 godine

a drugi još nije došao; a kad dođe za malo će ostati:

7. Izleceni Hriscanski rim od 1929 godine do danasnjeg dana

I zver koja beše i nije, i ona je osmi, i jeste od sedmorice i u propast ide:

8. Zver - antihriscanska koalicija

Zapazimo da ovde tekst kaze da ce postojati jedan car koji ce doci ali kada dodje da ce ostati za kratko vreme.
Nakon njega dolazi osmi koja je zver, a ne car u smislu osobe.

U ovom smislu, moguci sled buducih dogadjaja moze da bude taj, da se ovde govori o papi Racingeru koji ce biti papa jedno odredjeno kratko vreme i napustiti taj polozaj, a da do Hristovog dolaska nece biti vremena da se izabere njegov naslednik, vec da ce vlast preuzeti sama zver, odnosno institucija Rimokatolicke crkve koja ce uspostaviti obavezan zakon za ceo svet uz pomoc svetovnih vlasti i vrsiti progonstvo vernih.[/QUOTEne treba racunati narocito sa ovoliko nepoznanica,koje idu na ruku tumacenju crkve ali ne i Pisma.

Natrag