Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2009
- Poruka
- 7.315
Ja mislim da je priča svima dovoljno jasna bez obzira koja slova ja koristim.....ali ako vam toliko smeta moje CH i SH promeniću....sad je valjda lakše da protumačite šta pišem![]()
Očigledno da nije jasna jer smo različite stvari kao najvažnije primetili u tvom prvom komentaru ali bitno je da si slova regulisala yes3
Ono što meni smeta, onako generalno što posredno utiče na lošije raspoloženje i tenziju u društvu a samim tim i na motivisanost roditelja da se više posvete deci je nesposobna država. Realno starije generacije koje su odrasle u doba bivše Jugoslavije jesu i biće do kraja života naviknute na socijalizam, davanja države i oslanjanje na državu. Danas je suprotna situacija. Onaj najprimitivniji i najljigaviji kapitalizam je na sceni. Čovek se trudi da zaradi za sebe i za porodicu a u medijima stalno neki sablasni pojmovi kao što su "evropske integracije", "ulazak u Evropu", "standardi". Ne samo što što mukotrpan rad jedva omogućava preživljavanje već i država otima na svakom koraku. Zato i ne čudi kad dvoje u braku planiraju proširenje porodice prvo bace na papir koliko će to da ih košta pa tek onda ozbiljno razmiljaju šta dalje. Tako da, kako god učila škola realan život daje ozbiljnije lekcije.