Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Opet ponavljam:
1) Gde ti je paralaksa u kretanju zvezda!?
2) Gde ti je realna slika planete zemlje kao kugle iz svemira!?
3) Gde ti je slika zakrivljenog horizonta a da nije snimljen ribljim socivom!?
4) Gde ti je dokaz da brod ispod horizonta "stoji pod uglom"!? (i ako ne stoji zasto ne stoji?) [znaci ako je otisao ispod horizonta zbog zakrivljenosti, moras videti da brod stoji "pod uglom"]
5) Gde ti je dokaz da obicni ljudi mogu putovati na anktarktik (i ako ne mogu, zasto ne mogu) !?
6) Gde ti je dokaz da gravitacija krivi vodu, tako da ona stoji ravnomerno "rasporedjena u krug" oko zemlje!?
7) Zasto raketa (koja putuje u orbitu) nakon odredjene visine menja putanju i "skrece pod uglom" (i ako se to desava zbog zakrivljenosti planete, zasto onda avioni ne cine isto? Zasto avioni ne spustaju nos svakih nekoliko kilometara, da bi kompenzovali krivinu, vec stizu na cilj, bez uracunavanja te zakrivljenosti)!?
8) Kako laserski navodjena raketa pogadja cilj ako svetlost kojom se ona navodi ne putuje krivolinijski? Znaci, ako je zemlja okrugla, svetlost ne moze pogoditi cilj zbog zakrivljenosti (svetlost putuje jedino pravolinijski) , i cilj bi dosao ispod horizonta!?
9) Kako moreplovci vide svetionik udaljen kilometrima, kada ga ne bi smeli videti uopste zbog zakrivljenosti, jel je on ispod horizonta!?
10) Kako moreplovci vide grad udaljen kilometrima, kad se on ne bi smeo videti jel je ispod horizonta!
11) Ako se zvuk ne prostire u vakumu, kako mi onda cujemo razne zvukove tokom misije Apolo na mesecu!?
12) Zasto na procurelom video snimku misije apolo, imas zemlju u obliku kruske?
13) Zasto na istom snimku, cujes glas koji daje instrukcije astronautu 'kada da govori'? Kaze mu "sad govori" (da bi stvorili vestacki 'delay') !?
14) Zasto na live prenosu Internacionalne Stanice, takodje prave vestacki 'delay'??? (imamo situaciju gde svi astronauti prave 'pauze' u odgovorima, a jedan od njih 'momentalno reaguje na smeh publike' , puko covek od smeha )
15) I ako postoji nekakav 'delay', kako to astronaut u live prenosu svira gitaru a orkestar ga prati na zemlji, kad to APSOLUTNO NIJE MOGUCE ZBOG DELAY-A!
itd.. itd...
Imas koliko hoces pitanja, ali ti nisi odgovorio ni na jedno!!!
Daj odgovore i prestani sa tim ismejavanjem!
Zidovi visoki 3 km.
Sa druge strane planete ne znaju šta je.
Veoma prizeman odgovor!
Ja volim vašu nauku da prizemljim.
Pa vi ste prvi izmislili "zaveru" i "paganizam" u crkvi, i onda je logicno da se crkva brani tvrdnjom da ste se "vi zaverili" protiv nje!
Pa zar nije postojao paganizam? A zavjeru vidimo.
Evo ti predlog, ja cu se promeniti ako se i ti promenis. Da vidimo ciji je ciji duh?
Znam da neces pristati na to!
Ko klinac se ponašaš. Ajd jednom zreni.
Padanje u trans,
Vidimo to na dočeku ognja.
vizije
Niko nema više od vas, ali vi imate samo vizije mrtvih i razg. sa njima.
cudesne objave,
Svaka objava ej čudo.
andjeli koji vam se javljaju,
Pa zar to nema u Bibliji. Kod vas se đavo javlja.
prorocice,
Ana Fanuilova.
zlatne knjige
Baš kod vas ona na oltaru.
vegeterijanska ishrana..
Dokazano da je 20 x zdravija od mesne.
Nedavno sam slusao bivseg masona, koji je pre toga bio vestac, druid i bavio se magijom, satana mu se licno javio i obecao mu nadljudske moci, tako je na kraju on postao vampir a potom mason.
A ja čitao kako se kod vas mrtvi javljaju i sa njima razg. dakle isto kao kod masona.
I još gore.
Ono sto mu je njegov ucitelj (satanisticki svestenik) rekao, jeste da ako bude u duhovnoj krizi pozove mormone.
A vi svece, a javiće se demoni.
I vas je osnovao satana.
Zar satana da osnuje religiju koja govori istinu.
Biblija je mjerilo ko je koga osnovao.
Verovatnoca da su sve sekte proizasle iz masonizma 1800-ih, satanske, a vi jedina prava, je 1 : 10000000000000..
KOd vas je veće rasulo nego kod sekti. To se vidi u Ukrajini, CG, MKD, Gruziji, Grčkoj.
Ni sami ne možete sa sobom, a kamoli sa drugima.
Meni ne treba (sekta) sumnjivog porekla, ciji je osnivac (zacetnik pokreta) bivsi mason, vec mi treba ona koju je osnovao sam Isus Hristos!
To kažeš jer te istina ne zanima, a i sam znaš da je istina u HAC.