tripo 41 je napisao(la):
Niko da sada dođe i pokaže "evo ovdje je kraj Zemlje".
Pokazi ti nama okruglu zemlju!?
Niko od vas da nam pokaze sliku okrugle zemlje!!!
tripo 41 je napisao(la):
A kad se ja smejem onda kazes da nemam argumenata. Dokaz da ti nemas.
tripo 41 je napisao(la):
E stvarno koliko čovjek treba da isključi razum da vjeruje u ovakve budalaštine.
Ti si svoj odavno iskljucio, tebi se sfera izvija u serpu. Verujes snimku sa ribljim socivom, koji dokazano krivi sliku, a stigao si i do ivice odnosno "kraja", zajedno sa Laodikejom!
Sto rece Adrijan, pominjes nekakve "teorije zavere", a vi adventisti ste po njima cuveni, pogotovo sa teorijama o vatikanu i "vavilonsko misterijskoj religiji", koju temeljite na knjizi koju je pisac povukao iz prodaje, zbog netacnih informacija..
Toliko o vama i vasim teorijama.
tripo 41 je napisao(la):
Šta pričaš, šta se tebi priviđa?
Znači rekla kazala, ko lovačke priče. I ti takvim pričama vjeruješ.
To je rekao Richard Berd, koji je vodio americku vladinu ekspediciju na anktarktik, da su zidovi visoki preko 3000 metara, i da iza anktarktika ima "jos kopna velicine americkog kontinenta, koji nije istrazen" (i dan danas o tom kopnu se cuti), to je rekao u tv emisiji. To podrucje danas cuva vojska USA i ostalih 50 clanica koje su potpisale sporazum.
Iako on to podrucje naziva anktarktikom, to mu je jedina greska..
I kao sto rekoh imas slike tih zidova.
Takodje svi moreplovci izvestavaju o istim zidinama koje se protezu oko oboda zemlje, a jedan je pokusao da nadje prolaz i nikada nije uspeo, vec je kruzio 3 godine.. Sve je to dokumentovano, ali danas tvrde da su moreplovci u stvari nasli anktarktik, sto nije istina!
Ti si g.. covek, ismejavas se necemu o cemu pojma nemas, to moze samo g.. covek raditi.
Има људи који разматрају, а не сатанизују одмах. Може се без свађа и расправа.
Brate moj, ja sam pokrenuo lep normalan razgovor, da pokusamo da osmotrimo tu temu, a dobio sam idiotluk!
Ovo sto oni rade je idiotski!