Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Pa zar ti ne znas sta pise u Bibliji o sotoninoj moci?On nema nikakvu moc, sve sto djavo moze da radi, to isto moze i covek. To nikakva moc nije, vec on koristi prirodne zakone da proizvede te efekte!
Dovoljno posveceni pojedinci koji razumeju kako svet funkcionise, mogu ciniti isto! To ne zavisi od Boga hoce li nam dati silu, ta sila je jednostvano dostupna svima! Stvar je jedino u poznavanju prirodnih zakona!
Ipak, nad zivotom i stvaranjem zivota, vlast ima jedino Bog! To stvorenja ne mogu ciniti. Osim coveka koji moze da "radja", i zato nas djavo i mrzi! Mi smo iznad drugih stvorenja po tom pitanju, mi jedini imamo sposobnost da stvaramo novi zivot!
Sto se tice zmije, sotona je nacinio iluziju, a Bog je stvorio zivu zmiju!
Ako malo prelistas literaturu, mali zeleni uopste ne mogu da se "razmnozavaju", zato koriste metod kloniranja, otimaju ljude i najvise ih zanimaju reproduktivni organi (dobro dokumentovano).
I to je kao slucajno? Ne, nije slucajno, jer vanzemaljci kako ih danas nazivaju, su demonska bica!
Procitaj
Luka, glava 4
5 I izvedavši Ga đavo na goru visoku pokaza Mu sva carstva ovog sveta u trenuću oka,
6 I reče Mu đavo: Tebi ću dati svu vlast ovu i slavu njihovu, jer je meni predana, i kome ja hoću daću je;
7 Ti, dakle, ako se pokloniš preda mnom biće sve tvoje,
Kao sto je sotona pokusao da dokaze (datom vlascu od Boga) da ce Jov da pljune Bogu u lice cim ga strefi nevolja ,on to radi svakome od nas na ovaj ili onaj nacin.
A sta tek reci o demoniziranim ljudima koji uticu na druge ljude ovako ili onako???
Da ne mislis da Jehova Bog slusa i vraceve egipatskog faraona kad je i njihove stapove pretvotio u zmije???
Ali tebi je sve iluzija,i bezis od odgovora na moja pitanja.
Dakle
1.Jel po tebi zvezda koja je vodila "mudrace" sa Istoka ka Irodu pa potom do Isusove kuce prava zvezda ili lazna zvezda?
2.Jel u Izraelu nije bilo mudraca nego im trebali vracari sa istoka?,i ode prvo kod Iroda da ga obavesti o novorodjenom Kralju???
3. I na kolkoj visini je bila iznad Isusove kuce ??? (jel bila van zemljine atmosfere ili je usla u zemljinu atmosferu?)
4.A sta cemo reci za Jehovina ognjena kola koja su prebacila proroka Iliju od Jeliseja na drugo mesto?
Evo i jedne zanimljive slike i to bas iz Srbije