NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kak
Mire.

Danas postoje oni koji veruju "da su vanzemaljci astralna duhovna bića, kao i njihovi svemirski brodovi, i da oni rade u Božju korist"
Takođe "da će kada nastupi sud Božji i propast ovog sveta, ti astralni brodovi doći na planetu zemlju, i da će povesti sa sobom zemljane, kako bi oni bili spaseni od uništenja.

Veruju da je jedan od takvih vanzemaljskih brodova stacioniran u orbiti jedne od planeta sunčevog sistema.

Mogućnost da sotona iskoristi ovo ljudsko ubeđenje nije nemoguće.
kakve veze ima sta drugi veruju, hoces reci da mi verujemo sta drugi veruju? O Boze!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Sta ces sa gej vladikom, pa isto sto ces i sa vasim transvestitom, kod nas je to zabranjeno...

Ti si već oboren tako da je besmisleno da ovo daješ, sam si spomenuo gologuzane, a ja ti dao ovo za vladiku.

Haha, ma da, mi cemo poverovati da su dosli vanzemaljci a ne verujemo da su oni fizicka bica, niti duhovi mogu biti fizicki. Kako ce onda doci, jos onakvi gadni ko zmije. Lupetas li lupetas!

Vi i hoćete jer vjerujete da postoji besmrtna duša, kada vjerujete da se mrtvi mogu javiti, što ne bi i vanzemaljci.

Gde u bibliji pise da ce doci neki vanzemaljci bez Hrista?

Naravno da je nekom ko je na formalno nivou razmišljanja to nepoznato, jer takva osoba (kao ti) očekuje da mu sve treba pisati konkretno.

Pa vi cete u to poverovati, jer verujete u zivot na drugim planetama i okruglu zemlju! Nasi se sve vise vracaju veri u ravnu zemlju.

Nećemo jer mi vjerujemo da je duša smrtna, dakle vi ćete vjerovati da su to vanzemaljci jer vjerujete da su duhovi umrlih, iako su demoni, pa ćete tako i za ovo vjerovati.

Jer vi ne vjerujete u vaskrsenje nego u reinkarnaciju mrtvih.

Jos nama nabacujes da smo mi uzrok te prevare a to izmislili vasi masoni i new age-ri!

I oni i vi ste uzrok, po čemu ste vi bolji od Nju ejdža kada imate skoro sva učenja ista.

Za nas to mogu biti i jesu demoni!

Ne mogu, kada ne mogu biti demoni za umrle, onda ćete i ovdje vjerovati da su to vanzemaljci, ti vjeruješ da je bio duh Samuila, iako je bio demon, tako kada dođe ta prevara vjerovaćeš da su vanzemaljci.

Jr već vjeruješ u jednu laž, što ne bi i u drugu.

Zato Bog i anđeli tiskaju uši od vaših kolektivnih molitvi na liturgijama jer prizivate mrtve, nijednu jedinu molitvu vam neće ispuniti kada god pozovete Mariju i svece.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kak

kakve veze ima sta drugi veruju, hoces reci da mi verujemo sta drugi veruju? O Boze!

Ne, ja znam da Pravoslavna crkva veruje ono sto i ja licno, da su Nlo-i manifestacija sotonskog delovanja, ali cuvajmo se prevara.
Licno verujem da ce oni koji su u ekumenizmu biti prevareni drugom vrstom sotonskih manifestacija, a to je imitacija Hristovog drugoog dolaska od strane sotone, i pojavom demona u liku umrlih svetaca, koji ce da svedoce u prilog nedeljnom zakonu.

Samo oni koji su u zajednici sa Bogom, i koji drze Subotu kao cetvrtu zapovest, nece biti prevareni.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ne samo da ste jednim djelom odg. za prevaru dolaska vanzemaljaca, nego i za prevaru vračara.

Jer je vaša okultna nauka jednim djelom ljude navela da vjeruju da se mrtvi mogu javiti, a to je gadost i tako ih je navela da idu kod vračara.

Zato ćete dobiti platu. Već ste je počeli primati u vidu uništenja idolopokloničkih hramova i idola i to na najsvetijoj srpskoj zemlji KOsovu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ne, ja znam da Pravoslavna crkva veruje ono sto i ja licno, da su Nlo-i manifestacija sotonskog delovanja.

Ništa to ne vrijedi formalno vjerovanje, kada vjeruju da se Samuilo javio vračari da se mrtvi Mojsije javio Isusu. Tako su posijali sjeme za prevaru sa demonima koji će simulirati vanzemaljce.

Ne može iz istog izvora da teče i med i gorko. Oni uče okultnu nauku i to će pokazati rodove prevare.

Naravno da se to ne odnosi na sve pojedince ali u globalu veliku većinu će navesti na propast. I već su ih naveli sa vračarama, iako PC kaže da se ne ide kod njih, ništa to puno ne znači kada ljude navode da misle da se mogu mrtvi ljudi javiti, a time je već dat pravac kretanja prema vračarama.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne, ja znam da Pravoslavna crkva veruje ono sto i ja licno, da su Nlo-i manifestacija sotonskog delovanja, ali cuvajmo se prevara.
Licno verujem da ce oni koji su u ekumenizmu biti prevareni drugom vrstom sotonskih manifestacija, a to je imitacija Hristovog drugoog dolaska od strane sotone, i pojavom demona u liku umrlih svetaca, koji ce da svedoce u prilog nedeljnom zakonu.

Samo oni koji su u zajednici sa Bogom, i koji drze Subotu kao cetvrtu zapovest, nece biti prevareni.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303

Pa oni isto vjeruju da ljudi ne trebaju ići vračarama, a opet ih navode da vjeruju da se mrtvi mogu javiti, dakle ljude navode da idu kod vračara.

Licno verujem da ce oni koji su u ekumenizmu biti prevareni drugom vrstom sotonskih manifestacija

Biće i oni koji nisu ako vjeruju u besmrtnost duše.

a to je imitacija Hristovog drugoog dolaska od strane sotone, i pojavom demona u liku umrlih svetaca, koji ce da svedoce u prilog nedeljnom zakonu.

Pa oni ako kažu "ne idite vračarama" sami se bave magijom pretvarahnja obične vode u navodno svetu, prizivanjem demona, kod da su njihovi obredi i molitva mrtvima nešto bolje nego kad čovjek ode kod vračara.

Tako će i biti.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Tripo ovo sto pises je za posmatranje...
Laodikeja tu i tamo normalno razmislja.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Tripo ovo sto pises je za posmatranje...

Sve je za posmatranje, Bog sve posmatra. A ti ćeš naravno da napadaš nekoga ko otkriva istinu jer ti ne godi, jer duboko u sebi znaš da se mrtvi ne mogu javiti, ni vanzemaljci, a ipak će vas velika većina vjerovati da su to vanzemaljci, jer kome je dato malo i to nije iskoristio uzeće mu se i to malo istine a to je vama, a daće se onima koji je mnogo dato jer su govorili istinu.

Ti uopšte nisi u stanju da na osnovu razumne analize koja ima smisla osporiš ono što sam dao nego samo izmišljaš i napadaš.

Čime si ti dokazao da ovo nije istina što sam napisao? Ničim, samo nešto bezveze pričaš, bez ikakvog smisla.

ti uopšte nisi u stanju da shvatiš šta je uzrok propasti našeg naroda.

A to je praznovjerje o kojem je govorio još Dositej Obradović.

Samo si ponavljao da sam ja za stručno posmatranje, e pa da ti kažem ne daj Bože da me ti i takvi hvalite. Odmah znam da sam na dobrom putu kada svijet (ti i takvi) počnu da vas napadaju.

Luka 6,26 Teško vama kad stanu svi dobro govoriti za vama; jer su tako činili i lažnijem prorocima ocevi njihovi.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sve je za posmatranje, Bog sve posmatra. A ti ćeš naravno da napadaš nekoga ko otkriva istinu jer ti ne godi, jer duboko u sebi znaš da se mrtvi ne mogu javiti, ni vanzemaljci, a ipak će vas velika većina vjerovati da su to vanzemaljci, jer kome je dato malo i to nije iskoristio uzeće mu se i to malo istine a to je vama, a daće se onima koji je mnogo dato jer su govorili istinu.

Ti uopšte nisi u stanju da na osnovu razumne analize koja ima smisla osporiš ono što sam dao nego samo izmišljaš i napadaš.

Čime si ti dokazao da ovo nije istina što sam napisao? Ničim, samo nešto bezveze pričaš, bez ikakvog smisla.

ti uopšte nisi u stanju da shvatiš šta je uzrok propasti našeg naroda.

A to je praznovjerje o kojem je govorio još Dositej Obradović.

Samo si ponavljao da sam ja za stručno posmatranje, e pa da ti kažem ne daj Bože da me ti i takvi hvalite. Odmah znam da sam na dobrom putu kada svijet (ti i takvi) počnu da vas napadaju.

Luka 6,26 Teško vama kad stanu svi dobro govoriti za vama; jer su tako činili i lažnijem prorocima ocevi njihovi.

Nemam ja sta tu obarati i dokazivati, ti sam sebe sramotis, to je strasno sta ti pises, ti ocigledno nisi ni svestan kako ovo zvuci. Ti bukvalno sizis na forumu i istresas se...

Ja sam lepo odgovorio da mi ne verujemo tako a ti tvrdis na silu da mi verujemo. Nameces nam neistinu! To kod tebe je uzelo maha..

Nemam vise sta reci.

Natrag