Šta je novo?

New album

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.907

WE ARE NOT ALONE… KAŽU NIK KEJV I VOREN ELIS U NOVOJ PESMI ZA DOKUMENTARAC “SNEŽNI LEOPARD”


Nik-1024x770.jpg


Nik Kejv i njegov dugogodišnji saradnik, član benda The Bad Seeds – Woren Elis, objavili su pesmu “We Are Not Alone”, kao najavu albuma koji spremaju za francuski dokumentarni film o prirodi “La Panthere des Neiges” (Snežni leopard).

Kejv i Elis zajedno stvaraju muziku za filmove još od 2005. godine, a Elis je izjavio da u ovom dokumentarnom filmu “postoji nešto što vas privlači“ i da misli da su napravili “jedan od najlepših filmova na kojima su do sada radili“.

Album za dokumentarac “La Panthere des Neiges” biće objavljen 17. decembra za izdavačku kuću Invada.

La-Panthere-Des-Neiges-750x750.jpg


– Pitao sam Nika da li može da dođe na jedan dan, napiše pesmu i odsvira nešto na klaviru. Video je film i ostao četiri dana. Ovo je jedno od mojih omiljenih iskustava na projektu. Zvezde filma su životinje u svojoj divljoj slavi, onakve kakve ih nikada ranije nismo videli. A čovek oseća poštovanje i divljenje – kazao je Elis.

Premijera dokumentarnog filma je 22. decembra u Sjedinjenim Američkim Državama, a radnja prati fotografa Vincenta Muniera i romanopisca Silviana Tesona na Tibetanskoj visoravni, u potrazi za neuhvatljivim snežnim leopardom.

NickCave-WarrenEllis-Online-SOH1600x900.jpg.image_.1600.900.high_.jpg


Nik Kejv je nedavno objavio dugo očekivani album “B-Sides & Rarities Part II”. Ovo dvostruko izdanje donelo je 27 B-strana singlova i retkih pesama iz razdoblja od 2006. do 2020. godine.

Kejv i njegovi The Bad Seeds, zagrmeće sa Main Stagea EXIT festivala u petak, 8. jula 2022. godine, i posle nezaboravnog nastupa grupe The Cure nastaviti niz gostovanja velikih imena na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, u prodaji su po poklon cenama, sa više od 40 posto popusta: regularne ulaznice po ceni od 2.990 dinara, fan pit po ceni od 3.990 dinara i VIP po ceni od 12.000 dinara.

U prodaji su i četvorodnevne ulaznice za EXIT festival 2022, po ceni od 6.490 dinara, uz uštedu od 60 posto.

Ulaznice se mogu kupiti na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama GigsTixa.


(Headliner.rs)
 
Top