Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

New album

  • Začetnik teme torpedo
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
NIK KEJV & VOREN ELIS OBJAVLJUJU SOUNDTRACK FILMA “THE ROAD” NA VINILU… I TO U BOJINastavlja se niz vinilnih reizdanja albuma filmske muzike koju potpisuje slavni australijski dvojac iz Bad Seedsa.

Soundtrack filma “The Road” iz 2009, adaptacije romana Kormaka Mekartija u režiji Džona Hilcouta, a koji potpisuju australijski muzičari Nik Kejv i Voren Elis, po prvi put će biti objavljen na vinilu 2. avgusta.

Reč je o drugoj saradnji Kejva i Elisa s rediteljem Hilcoutom. Prva je bila na filmu “The Proposition” iz 2005. za koji je scenario napisao sam Kejv.

“The Road: Original Film Score By Nick Cave & Warren Ellis” biće objavljen u ograničenom izdanju na vinilu u boji, u preklopnoj ambalaži. Ovo izdanje sledi nakon što je pre dva meseca na ploči objavljen i soundtrack Kejva i Elisa, “The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford”.


HL/Izvor: ravnododna.com
 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
IZGUBLJENI ALBUM MAJLSA DEJVISA “RUBBERBAND” U SEPTEMBRU PRED NAMAMajls Dejvis je 1985. započeo snimanje albuma “Rubberband” koji je trebalo da bude njegova prva ploča za Warner Bros. Records posle dugogodišnje suradnje s Columbiom.

Od albuma se odustalo, pa je tako prvi njegov naslov na Warneru bio “Tutu” koji je izašao naredne godine. Prošle godine je objavljena naslovna pesma s “Rubberbanda” na istoimenom EP-u, a sada je objavljeno kako će uslediti i celokupni album koji su dovršili izvorni producenti Randi Hal i Zejn Žil s Dejvisovim nećakom Vinsm Vilburnom mlađim koji je svirao na originalnim sessionima.

Album izlazi 6. septembra, a na njemu se mogu čuti Lajla Hatavej kao i R&B i jazz pevačica Ledisi koja gostuje na alternativnoj verziji naslovne pesme, “Rubberband of Life”, koja je objavljena na prošlogodišnjem EP-u.


HL/Izvor: ravnododna.com
 
Top