Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

New album

  • Začetnik teme torpedo
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
VRATILA SE ENI LENOKS… OVO JE NJENA PRVA PESMA POSLE OSAM GODINA STUDIJSKE PAUZE

eni88d2952d2d2681a6.jpg


Pesma “Requiem for a Private War” pojaviće se u biografskom filmu o legendarnoj ratnoj reporterki i novinarki Meri Kolvin.

Eni Lenoks objavila je svoj prvi singl još od 2010. godine. Reč je o pesmi pod naslovom “Requiem for a Private War” koja će se pojaviti u novom biografskom filmu “A Private War”, koji prati život kultne američke ratne novinarke Meri Kolvin.Kolvinovu će u filmu igrati Rosamund Pajk, a film je režirao Metju Hajneman, producent jednom nominovan za Oscara kojem je ovo prvo filmsko dugometražno iskustvo.

U intervjuu za Entertainment Weekly Lennox je objasnila da je Kolvinovu lično poznavala. Da podsetimo, Meri Kolvin poginula je na novinarskom zadatku u sirijskom gradu Homsu, 2012. godine.

– Ne mogu da kažem da smo bile prijateljice, ali da Meri nije onako tragično preminula, definitivno mogu da kažem da bismo nastavile da se družimo i viđamo. Ne želim da budem preterano sentimentalna oko čitave ove priče, ali da je Meri ovde, mislim da bi joj se dopala moja pesma.

Da li se i vama dopada…


(Headliner.rs)
 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
MORISI NAJAVIO ALBUM S OBRADAMA, UKLJUČUJUĆI BOBA DILANA, DŽONI MIČEL, ROJA ORBINSONA…

morisi-face-1-1024x68173cb83d4ca19ba0a.jpg


Posle nedavne obrade The Pretendersa, bivši frontmen The Smithsa odlučio je na svetlo dana pusti i čitav album obrada.

Morisi če objaviti novi album koji će biti popunjen isključivo obradama dragih mu autora, a album je odlučio da nazove “Calfironia Son”. Bivši frontmen The Smithsa vest je podelio preko svoje službene stranice. Sve pesme su navodno već aranžirane, otpevane i snimljene i čeka se samo datum izlaska novog Mozovog izdanja.

Album je producirao Džoe Ćičareli i sadrža će ukupno 12 pesama (spisak je ispod teksta). “California Son” stiže tako tek nekoliko meseci otkako je Morisi obradio i objavio Pretendersovu “The Chain Gang” koja bi pak svoje mjesto trebalo da pronađe na deluxe reizdanju njegovog prošlogodišnjeg albuma “Low In High School”.


Kompletan spisak obrada s Mozovog “California Son” izdanja:

“Morning Starship” (Jobriath)
“Don’t Interrupt The Sorrow” (Joni Mitchell)
“Only A Pawn In Their Game” (Bob Dylan)
“Suffer The Little Children” (Buffy Sainte Marie)
“Days Of Decision” (Phil Ochs)
“It’s Over” (Roy Orbison)
“Wedding Bell Blues” (Laura Nyro)
“Loneliness Remembers What Happiness Forgets” (Dionne Warwick)
“Lady Willpower” (Gary Puckett & the Union Gap)
“When You Close Your Eyes” (Carly Simon)
“Lenny’s Tune” (Tim Hardin)
“Some Say I Got Devil” (Melanie)

(Headliner.rs)
 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Legendarni jazz klavijaturista Tihomir Pop Asanović posle više od 40 godina predstavio je potpuno novi singl “Femme Fatale” u kojem je ugostio vrhunske muzičare Sabrinu Hebiri i Sašu Antića

 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
BRAJAN ADAMS OBJAVIO NOVI SINGL I OTKRIO DETALJE O NOVOM STUDIJSKOM ALBUMU… I ŠTA TU RADE DŽEJ LO I ED ŠIRAN

38200052_1896069577106120_3721872196033839104_o-1024x6063d095c91ba2dd91b.jpg


Jedan od najpopularnijih kantautora svih vremena potvrdio je izlazak novog studijskog izdanja. Pod naslovom “Shine A Light”, album nam stiže 1. marta, a u februaru započinje i istoimena turneja na području Kanade, Novog Zelanda, Australije i Ujedinjenog Kraljevstva.

Album će sadržati 12 novih pesama prožetih elementima rock, pop i R&B muzike, a obožavaoci će saznati i kako to zvuči kad Adams udruži snage s američkom zvezdom Dženifer Lopez.

– Bilo je sjajno sarađivati s njom, naši glasovi se savršeno nadopunjuju – rekao je muzičar, koji je Džej Lo ugostio na budućem klasiku “That’s How Strong Our Love Is“. Uz najavu albuma, svestrani Brajan najavio je i turneju, a svi koncertni datumi dostupni su na njegovoj službenoj stranici.


Najnovije studijsko izdanje Adams je najavio istoimenim singlom “Shine A Light“. Reč je o pesmi koja je prvoklasni moderni pop-rock hit, a s Kanađaninom je na njoj sarađivao popularni Ed Širan.

– Ed i ja nedavno smo se upoznali u Dablinu na jednom od njegovih koncerata i ostali u kontaktu. Jednog dana poslao sam mu ideju za refren i pitao ga da li želi iz nje da razvije čitavu pesmu. Nekoliko dana kasnije poslao mi je nekoliko verzija koje je smislio, ne možete ni da zamislite kako je to dobro zvučalo! – prokomentarisao je Adams saradnju s britanskim hitmejkerom. Singl je dostupan na Deezeru i Google Playu.

HL/Izvor: sound-report.com
 

Top