Član
- Učlanjen(a)
- 28.09.2009
- Poruka
- 856
Ajmo pokusat da nadjemo teme i videa koje mozemo udenut u ovu temu, tudja ili svoja videa i svoje radove, pa ko zna, mozda se ova tema razgrana i nadje svoje sledbenike ? Naravno da je za pocetak najlakse naci i odabrati tudje radove, i , zato treba vremena, ali ko zna, kasnije mozda uspemo napravit svoje, sto ce imat vecu tezinu i znacaj, a mozda to uradimo za nekog nama dragog...
Evo komentara jednog od sastavljaca videa: ko zna, mozda nekima od nas i pomogne...
:"Nadam se da ste shvatili poruku ovog video klipa; da je život jedan i ne ponovljiv i da je sloboda ta koja čini da se ljubav uzdigne lestvicama duhovnosti u igri bez granica.
Budite nota u beskrajnoj simfoniji stvaranja"
Moram da dodam i ovaj komentar autora:
"
Pusti ono što ti ne koristi u životu, otvori se za novo...
Pleši kao da te niko ne gleda. Voli kao da nikad nisi bio povređen.
Pevaj kao da te niko ne čuje. Živi, živi, živikao da je raj na zemlji."
Voleo bih da mi se pridruze ljudi slicnih talasnih duzina, ne zbog mene, zbog svih nas koji osecamo odredjene talase za buducnost
Evo komentara jednog od sastavljaca videa: ko zna, mozda nekima od nas i pomogne...
:"Nadam se da ste shvatili poruku ovog video klipa; da je život jedan i ne ponovljiv i da je sloboda ta koja čini da se ljubav uzdigne lestvicama duhovnosti u igri bez granica.
Budite nota u beskrajnoj simfoniji stvaranja"
Moram da dodam i ovaj komentar autora:
"
Pusti ono što ti ne koristi u životu, otvori se za novo...
Pleši kao da te niko ne gleda. Voli kao da nikad nisi bio povređen.
Pevaj kao da te niko ne čuje. Živi, živi, živikao da je raj na zemlji."
Voleo bih da mi se pridruze ljudi slicnih talasnih duzina, ne zbog mene, zbog svih nas koji osecamo odredjene talase za buducnost
Poslednja izmena od urednika: