Nesto sasvim drugacije

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
Ajmo pokusat da nadjemo teme i videa koje mozemo udenut u ovu temu, tudja ili svoja videa i svoje radove, pa ko zna, mozda se ova tema razgrana i nadje svoje sledbenike ? Naravno da je za pocetak najlakse naci i odabrati tudje radove, i , zato treba vremena, ali ko zna, kasnije mozda uspemo napravit svoje, sto ce imat vecu tezinu i znacaj, a mozda to uradimo za nekog nama dragog...

Evo komentara jednog od sastavljaca videa: ko zna, mozda nekima od nas i pomogne...
:"Nadam se da ste shvatili poruku ovog video klipa; da je život jedan i ne ponovljiv i da je sloboda ta koja čini da se ljubav uzdigne lestvicama duhovnosti u igri bez granica.
Budite nota u beskrajnoj simfoniji stvaranja"

Moram da dodam i ovaj komentar autora:
"
Pusti ono što ti ne koristi u životu, otvori se za novo...
Pleši kao da te niko ne gleda. Voli kao da nikad nisi bio povređen.
Pevaj kao da te niko ne čuje. Živi, živi, živikao da je raj na zemlji."

Voleo bih da mi se pridruze ljudi slicnih talasnih duzina, ne zbog mene, zbog svih nas koji osecamo odredjene talase za buducnost

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Divno tmaks!yes3
I ja bih da plovim ovim talasima. Lepo je ponekad pročitati ono o čemu razmišljaš na ovaj ili onaj način.
Još je lepše kad te neko podstakne da misliš i malo drugačije. Hvala ti.:curtsey:

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
Hitno Obavestenje !!!

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
2photo-away-awesome-beau.jpg

:al:

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
Ljudi koji imaju srca da rade, nesto sasvim drugacije:

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
za malo nekog neobaveznog raspolozenja:...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Da se uključim u temu, nadam se da ne zamerate.
Nešto što sam juče odgledala, a što me je totalno facniralo, baš zbog toga, što je "sasvim drugačije"...

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
Evo jos malo zanimljivosti koje vredi pogledati, ...

Kod:
[url=http://justpaste.it/3ky]Earth from Above a collection of aerial photography... - justpaste.it[/url]

Natrag