Član
- Učlanjen(a)
- 19.08.2013
- Poruka
- 3
Zidamo kucu koju je projektovao arhitekta naravno, ali posto se moj muz i sam dosta razume on tvrdi da stubovi nisu potrebni jer uvlace vlagu i izmedju stubova i zidova javlja se pukotina ..kaze da ih i BIh kod njega u kraju nigde nema pa da cak ni u Austriji to nije video..Ja mu nekako ne verujem jer arhitekta valjda zna zasto to treba.
Arhitekta ga je jedva nagovorila da stavimo stubove u suterenu ali sada na prizemlju on nece ..
A cuh da ako bude zemljotres(mada u Vojvodini toga slabo ima) moze sve da se srusi, ili klizanje kuce itd..
Sad mene interesuje vase misljenje trebaju li nam stubovi ili ne kuca ima suteren prizemlje i potkrovlje ukupno 398 m² bruto povrsine.
Ja sam za jer ako je sigurnsot u pitanju to je veoma bitno.
Ali kako spreciti tu vlagu da ulazi kako spreciti pucanje?
Da li su i zasto su oni zaista nepohodni!
Nadam se da ima vas koji to dobro znate da obrazlozite da mogu da pokazem i mom muzu i da ga ona odvratim od ideje da nepravimo dalje stubove!
Unapred zahvaljujem na odgovorima!
Arhitekta ga je jedva nagovorila da stavimo stubove u suterenu ali sada na prizemlju on nece ..
A cuh da ako bude zemljotres(mada u Vojvodini toga slabo ima) moze sve da se srusi, ili klizanje kuce itd..
Sad mene interesuje vase misljenje trebaju li nam stubovi ili ne kuca ima suteren prizemlje i potkrovlje ukupno 398 m² bruto povrsine.
Ja sam za jer ako je sigurnsot u pitanju to je veoma bitno.
Ali kako spreciti tu vlagu da ulazi kako spreciti pucanje?
Da li su i zasto su oni zaista nepohodni!
Nadam se da ima vas koji to dobro znate da obrazlozite da mogu da pokazem i mom muzu i da ga ona odvratim od ideje da nepravimo dalje stubove!
Unapred zahvaljujem na odgovorima!