nemogu da smuvam devojku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ništa ne ide preko noći, naučićeš, navići ćeš se, još si mnogo mlad (da ne kažem mali), a i ona je.
U vašim godinama, takve stvari ne traju dugo, ako i ima drugog trenutno, to ne znači da je sve propalo. Budi strpljiv, ne pokušavaj ništa posebno, pokušaj za početak da se družiš sa njom i malo više zbližiš, a onda, može da se dogodi i da se odluči za tebe. Ako je već voliš, za početak će ti biti dovoljno i da budeš u njenoj blizini, a blizina ponekad čini čuda.

pa i treba da mu kazes da je mali

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
u redu lazem pa nemogu da je smuvam a niko mi nece da da savet
Bilo je tu dosta saveta, ti sam proceni šta misliš da je najbolje... samo imaj u vidu da su oni koji su u ovoj temi pisali uglavnom dosta stariji od tebe. Niko ne može da ti kaže šta da uradiš to moraš sam da odlučiš yes3

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Bilo je tu dosta saveta, ti sam proceni šta misliš da je najbolje... samo imaj u vidu da su oni koji su u ovoj temi pisali uglavnom dosta stariji od tebe. Niko ne može da ti kaže šta da uradiš to moraš sam da odlučiš yes3

pa dobro, ako smo toliko stariji sto se ne uzmemo svi u pamet? dajemo savete klincu bre! klincu! to dete ima 13 godina bre .....

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Pa jesi mnogo mali. 13 godina je i za devojčicu mnogo rano, a devojčice su u to vreme mnogo zrelije. I da je "smuvaš", šta ćeš ti da radiš s njom? Da se eventualno družiš, i to je to. Pa to možeš i bez "muvanja".
I nije ona jedina, osvrni se oko sebe, već sam ti rekla, ima dosta drugarica koje su verovatno i zanimljivije od nje.
Lepo ti Blackie kaže, bolje bi bilo da malo čitaš i radiš "na sebi". Devojčice vole pametne dečake. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag