- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
OMFG...Ovaj je lud 100%
i jos ludji. dajte ljudi, objasnite mu, ipak ste vi zato tu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
OMFG...Ovaj je lud 100%
i jos ludji. dajte ljudi, objasnite mu, ipak ste vi zato tu
Pazi ovamo kazes joj ajde da se nadjemo kod skole imam nesto sto si zadnji da skole izgubila pa hocu da ti to vratim.Ti iskoristi priliku.Ustvari zaboravi ovo ne muvaj nikog ti vec muvaj knjigu kao sto sam ja radio u moje vreme e to su bili danihvla vam na savetima malo mi je lakse ali sd je kraj skole i nemogu da budem u njenoj blizini jedino imam njen broj da joj saljem poruke a ona mi ni na poruke neodgovara .
ali je pitanje koje da joj saljem poruke.
molim za savete
i niko da mi pomogne nemojte vise da govorite da je zaborim trazim dovar savet kako da je smuvam
Poslusaj ga idi uzmi tu knjigu i procitaj je a kada napunis 18 godina potrazi ovaj savetbolje da odes do biblioteke da potrazis neku dobru knjigu da procitas. Preporucujem: Kako dolazi do nezeljenih posledica u odnosima pa kad to zavrsis ti onda dodji da opet potrazis savet ako mislis da ce ti biti potrebno da to uradis
OMFG...Ovaj je lud 100%
mali,mani se corava posla,nadji neku drugu devojcicu,a kada prodej neko vreme ova koju si jurio jurice tebe,ali tada ona tebe nece da zanima...znaci samo zaboravi i pre ili kasnije jurice ona tebe,a ne ti nju.