nemogu da smuvam devojku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poruka
183
ni pod razno joj ne salji poruke!!!
naime djevojcice te uzrasti vole da se sve vrti oko njih,a i djevojke uopste:)stoga moj ti je savjet da je zato ignorises,u smislu da je nekad i kad je vidis ne pozdravis,samo prodji pored nje...to ce je izluditi,i pitace se zasto...
drugi 'trik' ako ti je frendica na facebook-u,stavi status da si u vezi i neke ljubavne pjesmice...da ne misli da je ona jedina 3:)
sad jedan los savjet,djevojcice vole 'lose' momke,zato pocni pusiti,osisaj se skroz kratko na nulu,u najgorem slucaju svidjeces se drugim suricama,vjeruj mi:)
a nemoj puno razbijati glavu sto te ona nece,jos si mlad,citav zivot je pred tobom...

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
ona nema fb ali ima njena najbolja drugarica pa cu da izmislim da volim neku anu zbog nje a i zbog mojih drugova njen momak je postavio slike njegove i njene i sad me drugovi zezaju i svi ce misliti da volim neku anu.
sta mislite o tome

Član
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poruka
183
hahhaha :) vidis da imas smisla,samo pazi to je mac sa dve ostrice,posto je sve i jedan grad mali i sve se na kraju sazna,pa tako i da nemas djevojku :)
npr.postavi neke super ljubavne pjesme i napises samo za anu:)
a tu koja ti se svidja trudi se samo da ignorises...

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
trudicu se ali ja mislim da bi trebalo neke poruke da saljem nini da postane ljubomorna sta mislite

Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
341
niste normalni djetetu od 13 godina dajete savjete šta da radi s djevojkom kao da ima 30 godina..Mali moj ti je savjet da uzmeš koju kocku leda i to što imaš medju nogama malo ohladiš valjat će ti kasnije..Drugo pitanje koje ćeš poslije ovoga da postaviš je kako ćeš da je povališ..Vidit ćemo kako će onda čuvari morala da reaguju i razni dječiji savjetnici...Ovde pojedinci sebi svašta dozvoljavaju kao da imaju 30 diploma raznih fakulteta ....

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
ali ja sam mislio da joj napisem volim te pa posle pogresan broj sta mislite.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
ali ja sam mislio da joj napisem volim te pa posle pogresan broj sta mislite.

mani se toga sine. knjigu u sake, zagrej stolicu a za ljubav ima vremena. sto kaze NecroPsycho poceces da se raspitujes i kako da je povalis. mlad si jos a to sto ovde dobijas ovoliko saveta znaci samo da ljudi nisu svesni posledica koje ova tvoja tema moze ostaviti

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
to je lako reci ali i nije lako uciniti ja je volim i moram da je smuvam
dali neko ima fb pa da ga stavim u prijatelje i da kaze da je video tu anu i da je ljepsa od nikolete

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag