Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
zapravo to za windows 7 pitam posto sam cuo da on sam nalazi na netu drajvere koje mu trebaju,pa da li bi i ovde resio problem sa drajverima od graficke?
procesor 2,71 GHz, RAM 1GBWindows 7 će da instalira samo generičke drajvere i tu se uglavnom misli na lan drajver i audio drajver. Za grafiku opet ti moraš da pronađeš, skineš i instaliraš...Eh, sada je drugo pitanje koliko imaš ram memorije a koliko sam vidio na izvještaju imaš 1GB što je malo i koji je procesor u pitanju da bi instalirao Win 7....Možda bi preko Windows Update pokupio i vga drajver....
procesor 2,71 GHz, RAM 1GB
Quronja ne znam hoces li znati da odgovoris na ovo: posto nisam uspeo da pokrenem cd za instalaciju novog windosa xp posle restarta racunara,da li bih nesto postigao ako bih ubacio cd sa windiwsom otvorio ga i kliknuo setup,da li bi usledilo brisanje starog windowsa i instaliranje novog?
provericu taj cd kod druga sutraDa bi uradio čistu instalaciju i samim tim obrisao odnosno formatirao ostatke starog Windowsa moraš da narežeš bootabilni Win XP. Namjestiš u Biosu First Boot CD, formatiraš particiju i instaliraš Windows. Možeš ti to uraditi i iz samog Windowsa ali to je sve krpaža i možeš imati opet iste probleme....Ako ti ne valja cd optika nareži kod druga, jarana, poznanika.....
pa a sta mi drugo preostaje,sta kad ga pojedemPS Od kada se zahebavaš sa tim računarom ja bih ga do sada pojeo bez hljeba