Nega obrva i trepavica

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Sredite obrve za tili čas

Sredite obrve za tili čas

Verovali ili ne, oblik obrva odražava vaš karakter. Vrlo je važno da su obrve u svakom trenutku lepo oblikovane i očupane kako bi vaše oči došle do izražaja.

news_11217.jpg

Zato uzmite stvar u svoje ruke i rešite se dlačica koje narušavaju vašu lepotu uz nekoliko praktičnih saveta.

1. Očešljajte obrve i sedite blizu prozora jer ćete zalutalu dlačicu najlakše uočiti na prirodnoj svetlosti.

2. Koristeći uveličavajuće ogledalo, najpre iščupkajte nekoliko dlačica iz obe obrve. To je jednostavniji način nego da pokušavate da oblikujete jednu po jednu obrvu. Unutrašnja ivica obrve treba da bude iznad unutrašnjeg ugla oka, a najviša tačka luka obrve treba da bude iznad spoljašnje ivice dužice oka (iris). Nikada nemojte čupati dlačice iznad obrva jer ćete ih vizuelno spustiti, a oči smanjiti.


3. Kada su u pitanju duže, deblje i uvrnute dlačice, prvo ih počešljajte nagore, a onda specijalnim makazicama za obrve isecite vrh koji se nalai iznad linije obrva. To je mnogo bolje nego da ih iščupate, što kreira praznine, a to nije dobra vest jer se obrve i inače vremenom istanjuju i proređuju.

4. Sada očešljajte obrve ravno nadole i ponovite postupak.

5. Nakon čupanja obrva uvek upotrebite gel za smirivanje osetljive kože kapaka. Najbolji je onaj koji sadrži aloju, radi ublažavanja crvenila.

6. Na kraju, očešljajte obrve u konačan oblik i premažite ih specijalnim preparatom (voštanom olovkom) koja će ih fiksirati.

Izvor: Lepota i zdravlje




 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Neki saveti za duge i guste trepavice





Od raznih nepotrebnih dlaka koje rastu po našem telu, trepavice su jedne od retkih koje imaju funkciju, izgledaju lepo i ne želimo da ih odstranimo svaki drugi dan. Podjednako osetljive poput mačjeg ili mišjeg brka, one obavljaju i istu funkciju, a to je da vlasnika upozoravaju na razne insekte, prašinu i slično.

news_11414.jpg


U zavisnosti od boje kose, rastu u raznim bojama, a ako ste kao
dete imali običaj da ih čupkate i igrate igru s ispunjavanjem želja, razveseliće vas vest da one nisu nestale u nepovrat nego su opet izrasle u roku od osam nedelja.

Mnoge od nas, bez obzira na to što na drugim mestima imaju i previše dlaka, imaju vrlo retke ili kratke trepavice. Svuda u svetu (osim u raznim plemenima koja trepavice šišaju) uvek je lepo videti ženu s dugim gustim trepavicama, pa se njihovoj retkosti kroz istoriju pristupalo na različite načine.

Razne maskare nude gustoću i volumen. Rezultati koje ćemo njima dobiti verovatno neće biti dobri kao na reklami, ali među mnoštvom maskara postoji nekolicina koja stvarno radi ono što obećavaju u svojoj promociji. Osim takvih maskara, postoje i one koje su napravljene iz dva dela, prvi silikonski nadograđuje već postojeće trepavice za određenu dužinu, a crni deo ih učvršćuje i boji. Rezultat je izgled od nekoliko milimetara dužih trepavica.

Ako
prirodno imate tamne trepavice i nemate potrebe za njihovim potamnjivanjem, tu su i prozirne maskare koje ih malo podignu i učvrste te daju našim očima dramatičan, a prirodan izgled. Za dodatno uvijanje, tu su i razni metalni ili električni uvijači, baš kao i za kosu.

Moramo napomenuti kako su maskare i uvijači dodatak onim ženama koje već imaju relativno duge ili guste trepavice, odnosno oni ne mogu napraviti čudo, naročito ne dugoročno.

Poželite li da imate ogromne trepavice na jedan dan, tu su razne veštačke trepavice koje se mogu kupiti u raznim prodavnicama sa šminkom, vrlo jednostavno se stavljaju, a neke su upotrebljive i do više puta. Za malo dugoročnije
rešenje, tu je i minival trepavica (da, dobro ste pročitali) i farbanje trepavica. One se prvo očiste posebnim losionom, zatim se uz ivicu kapaka postavi pamučni lepljivi tampončić. Nakon toga, trepavice se uvijaju posebnim štapićem poput malog viklera i onda se fiksiraju. Takva vrsta trepavica trebalo bi da traju oko mesec i po dana.

Ako nemate trepavice za uvijanje i želite da traju možda čak i duže od mesec i po dana, idealno rešenje za vas su ekstenzije trepavica. Između takvih i pravih trepavica ne bi trebalo da se primeti razlika jer dolaze u različitim dimenzijama i nijansama. One su polutrajne i izdržaće od 4-8 nedelja u zavisnosti od ciklusa prirodnih trepavica, koji je obično 90 dana. Kako će rasti naše trepavice, tako će rasti i ove i shodno tome otpadati. Ako ih postavi stručnjak, one ne bi trebalo da štete našim prirodnim trepavicama ili očima, a održavanje je lako ako ne upotrebljavate razna ulja ili losione koji bi mogle da ih oštete. Možete ih oštetiti i učestalim trljanjem.

Bez obzira na to, s ekstenzijama bi trebalo da budete u mogućnosti da normalno uživate u svakodnevnim radostima, naročito za vreme leta kad mnoge žene ni ne upotrebljavaju maskaru, jer su vodootporne, zato je kupanje i tuširanje s takvim trepavicama bezbrižno. S njima se ne morate plašiti da će vam otpasti u komadu kao što bi se moglo dogoditi s jednokratnim veštačkim trepavicama kupljenim u običnoj prodavnici.

Lepe se antialergijskim lepkom crne boje, a sama ugradnja vrši se pincetom pomoću koje se trepavice ugrađuju jedna po jedna. Stručnjaci ih preporučuju samo za posebne događaje jer kao i kod svega, i kod njih postoji par nuspojava, naročito ako nisu dobro ugrađene.

Sam postupak može potrajati i do dva sata, u zavisnosti od količina trepavica, a za ovaj vid lepote moraćete da izdvojite malo više novca. Ako stvarno patite zbog malog broja svojih trepavica, alergični ste na maskare ili jednostavno lenji, to je možda pravo rešenje za dugoročnu lepotu i bezbrižnost, piše Female.









Izvor: S media
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Svilene trepavice!

Svilene trepavice!

saveti-v.jpg
Novi letnji hit za savršene oči

San svake žene na svetu je da ima ogromne oči, savršeno našminkane, s dugim trepavicama kao kod lutke. Kako biste to i postigli, potrebno je da znate neke trikove kad je šminka u pitanju, ali siguran efekat ćete svakako postići veštačkim trepavicma.

Pošto su one često problem, jer ne možete da ih kvasite, stalno se odlepljuju i slično tome, rešenje je u novom izumu - svilenim trepavicama, koje će ovog leta postati pravi hit. Gordana Nenadić iz beogradskog salona lepote „Katarina“ jedina u Srbiji poseduje sertifikat za ovu vrstu trepavica!
- Svaka nit se pojedinačno nadograđuje specijalnim lepkom na jednu prirodnu trepavicu. Svilene trepavice deluju savršeno prirodno i dostupne su u više boja i dužina kako bi se sasvim stopile s prirodnim. Tretman je bezbolan i traje između sat i dva, zavisno od broja trepavica koje se nadograđuju. Bitno je da se prirodne trepavice ne oštećuju i bez ikakvih problema moguće ih je nositi više od tri meseca. Moguća je i korekcija, ako za to ima potrebe - objašnjava Gordana.
Dobra strana svilenih trepavica je ta što s njima žene mogu da plivaju, sunčaju se, tuširaju, bez straha da će ih izgubiti. Maskara na svilenim trepavicama nije potrebna, ali im, ako je želite i dalje koristiti, ne može naškoditi. Prema rečima naše sagovornice, na nadogradnju trepavica dame treba da dolaze bez ikakve šminke, jer ona otežava nanošenje vlakana, kao i svaka krema koja se nanosi na očnu zonu i trepavice.


J. Petrović
Izvor: ALO!



 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Najbolji oblik obrva za isticanje vaše prirodne lepote (FOTO)





Pronađite oblik obrva koji najbolje odgovara vašem licu, kosi, pogledu ili utisku koji želite da ostvarite.

news_11934.jpg


MODERNA ODRI

Natali Portman ima oblik obrva koji podseća na ravne, gotovo grafičke linije kakve je nosila Odri Hepbern. Obrve su savršeno oblikovane u ravnu liniju s minimalnim lukom, a spoljašnja ivica im je oštra.

Obrve kakve je imala Odri najbolje odgovaraju brinetama s izraženim crtama lica i s prirodnim horizontalnim oblikom obrva. Ovaj izgled nemože da se postigne ako je prirodni luk obrva visok.

Kako biste postigli "Audrey look" voskom odstranite deo dlačica kod mosta nosa, a ostatak oblikujte u ravnu liniju. Sitne praznine možete popunite olovkom za obrve. Ako imate širu vilicu, ovaj tip obrva će vem otvoriti lice.

dzenifer30.jpg

PRIRODNE OBRVE

Žene koje žele da izgledaju kao da nisu puno vremena uložile u svoj izgled, ne menjaju previše prirodni luk obrva. Upravo to najbolje dočaravaju glumice Gvinet Paltrou, Dženifer Eniston i Sara Džesika Parker koje ih gotovo ni ne menjaju.

Ovakav izgled najbolje odgovara prirodnim plavušama, a najbitnije je da se redovno održava. Prirodni luk nemojte dirati već samo uklonite suvišne dlake.

Svakih nekoliko nedelja sredite obrve. Prvo obrve počešljajte u smeru očiju i podrežite sve što prelazi liniju, a nakon toga ih vratite na
mesto i podrežite sve što prelazi gornji rub obrva.

Žene s tamnim obrvama imaju većih problema s dlačicama koje rastu izvan luka obrve jer se jače vide nego kod plavuša.


GLAMUROZAN LUK

Najkopiraniji izgled obrva je onaj koji ima Megan Fox, jer zbog njega uvek izgledate doterano. Ovaj izgled odgovara svim oblicima lica i svim generacijama. Obrve su srednje debljine, a luk je blag pa odlično otvara lice.

megan300.jpg


S čupanjem dlačica krenite od najdebljeg dela obrva koji se nalazi kod mosta nosa kako biste postigli ravnomernu liniju. Uvek počnite na istom
mestu sve dok ne postignete željenu debljinu. Obrve naglasite olovkom u boji koja odgovara vašoj kosi, ali nemojte zaboraviti da ovakav izgled traži puno truda.


pipa300.jpg

ENGLESKE OBRVE

Jedan od najtraženijih modnih trendova svakako su guste i neuredne obrve, koje se mogu videti na modnim pistama, a nose ih i PipA Midlton.

Iako deluju neuredno i ovaj izgled treba održavati, i to posebnim tretmanima čupanja dlačica iz srednjeg dela obrva. Posle toga se mažu posebnim gelom koji obrve drži na mestu.

Kako obrve ne bi apsolutno dominirale licem, kosa mora biti uredna, a žene s malim očima treba da ih izbegavaju, jer će izgledati još manje.


mia300.jpg

TANKE OBRVE

Najčešća greška kod čupanja obrva jeste preterano stanjivanje, ali uz novi trend obrve izgledaju tanko, ali
prirodno. Ovakav oblik obrva ima Miša Barton, a najviše odgovaraju ženama s tankom kosom jer otvaraju oči.

Žene čiji je prirodni luk obrva jako visok trebale bi da izbegavaju tanke obrve jer će izgledati "zločesto". Da ne biste preterali, počupajte najpre nekoliko dlačica, tako da na vreme možete prestati u slučaju da vam se ne sviđa.

Ovaj izgled ne odgovara ženama s gustim obrvama jer dlačice prebrzo rastu, pa ih treba redovno čupati.








Izvor: S media
 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Naglasite svoje oči uz nekoliko pokreta maskarom





Na licu, glavni adut su oči, jagodice ili usne. Predstavljamo vam nekoliko saveta kako da na pravi način istaknete svoje oči tako da dobijete besprekoran izgled i popravite vizualni utisak.

2010-beautiful-eye-close-up-lash-extensions.jpg


Savet 1

Ako vam se trepavice pri nanošenju maskare lepe jedna za drugu, probajte da je nanesete koristeći cik-cak pokrete, što bi definitivno trebalo da reši vaš problem.


Savet 2

Ukoliko želite da nanesete dva sloja maskare, nemojte čekati da se
prvi sloj osuši jer ćete na kraju samo dobiti slepljene trepavice.


Savet 3

Za stvaranje iluzije dugih trepavica više maskare nanesite na koren trepavica, a ne na vrhove.


Savet 4

Prajmer za trepavice zaista može učiniti puno. Ovaj proizvod neguje, jača i daje volumen trepavicama, te omogućuje bolju primenu i dugotrajnost maskare.


Savet 5

Ako vam se maskara prebrzo suši, razlog bi mogao biti način na koji postupate s četkicom. Mnoge žene više puta četkicu podižu pa vraćaju u bočicu, što uzrokuje nakupljanje balončića i brže sušenje maskare.







Izvor: Lepota&Zdravlje
 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Kako se nanose maskare u boji




Maskare u boji možete da birate prema boji očiju, kose ili tena, u zavisnosti od toga šta želite više da istaknete




RETRO stil bio je inspiracija vizažistima ovog proleća, a rezultat toga su maskare u boji, koje su bile veoma popularne devedesetih godina prošlog veka. Pošto se ove sezone predlaže kombinovanje različitih stilova šminkanja i boja, ova maskara može da bude odličan izbor za dnevne i večernje prilike.

Ako je nanesete u skladu sa ostalim bojama na licu, vaš izgled sigurno neće biti previše upadljiv. Maskare u boji možete da birate prema boji očiju, kose ili tena, u zavisnosti od toga šta želite više da istaknete.

Plavim očima, na primer, najbolje pristaju svetloplava i ljubičasta maskara, zelenim azurno ili tamnoplava, a smeđim očima zelena i zlatna. Ipak, da bi lepo izgledale na licu, nije dovoljno samo da budu usklađene sa bojom očiju, već i da se dobro iskombinuju sa senkom ili rumenilom.

* Osnovno pravilo je da nikad ne koristite senku koja je iste boje kao i maskara.

* Uz plavu maskaru možete da kombinujete svetlo ili biserno roze rumenilo u tankom sloju. Bež, svetlo braon ili senka u boji zemlje je takođe dobar izbor, kao i ruž u crvenkastom tonu.

* Zelena maskara najbolje stoji u varijanti sa senkom u koralnim tonovima, rumenilom i karminom u boji kajsije.

* Ljubičastu maskaru koristite uz svetlosivu ili bež senku, ružičasto rumenilo i sjaj ili ruž u sedefasto roze nijansi.

* Zlatnu maskaru možete da kombinujete uz braon, bež, belu, crnu ili ljubičastu senku. Uz nju savršeno stoji crni ajlajner ili krejon. Jagodice istaknite bronzerom, a na usne namažite koralno crveni sjaj.










Izvor: Novosti
 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Negujte trepavice





Kada su u pitanju trepavice, ne treba da zaboravimo na stare dobre trikove.

6891_trepavice_iff.jpg


MASLINOVO ULJE

Maslinovo ulje namažite na koren trepavica i ostavite da deluje pet minuta. Isperite mlakom vodom. Postupak ponavljajte mesec dana.


VAZELIN
Vazelin nanesite pred spavanje uz koren trepavica i celom njihovom dužinom. Ujutro isperite mlakom vodom.


VITAMIN E
Vitamin E je najbolji u borbi protiv opadanja trepavica. Koristi se kao i vazelin.






Izvor: Blic Žena
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Oblikujte obrve kao profesionalac!

Oblikujte obrve kao profesionalac!

Duguljastom licu najbolje odgovaraju ravne obrve koje idu horizontalno na lice jer će ga vizuelno skratiti, dok srcolikom pristaju polukružne koje će omekšati crte lica.

1.jpg

Pri oblikovanju obrva potrebno je držati se njihovog prirodnog luka. U suprotnom biste mogli da izgledate kao da se stalno čudite, upozoravaju vizažisti. Unutrašnju ivicu obrva treba završavati kod spoljašnje ivice nozdrva, a vrh luka trebalo bi da bude tačno iznad sredine oka. Kraj obrva, odnosno spoljašnja ivica trebalo bi da se završava dijagonalno od spoljašnjeg ugla oka. Ne bi trebalo da bude ni duži ni kraći od te dijagonalne linije.

Ako želite da vidite kako bi vaše obrve izgledale počupane, ali se bojite, napravite probu tako da dlačice koje mislite da ukloniti obojite belom ili bež olovkom. S pincetom treba biti oprezan zato što vas pretanke obrve mogu učiniti starijim isto kao i pogrešna nijansa. Nijansa obrva treba da bude što sličnija boji kose.

OBLIKUJTE OBRVE PREMA OBLIKU LICA

Kako bi s obrvama naglasili crte lica, njihov oblik treba prilagoditi samom obliku lica. Ako imate okruglo lice, unutrašnja ivica obrva bi trebalo da bude gušća, a vrh luka tanji je će na taj način lice izgledati vizuelno izduženije.

Za duguljasto lice, najbolje su ravne obrve koje idu horizontalno na lice, bez polukruga ili oštrih linija. Na taj ćete način lice vizuelno skratiti i izgledaće punije. Srcolikom i četvrtastom licu najbolje pristaju polukružne obrve jer će omekšati crte lica.

MEJKAP TRIKOVI

Ako želite da vaše obrve budu uredne, očešljajte ih svaki dan profesionalnom četkicom, a možete da se poslužite i četkicom za zube. Možete da ih istaknete olovkom za obrve, tako da obrve počešljajte prema dole, u smeru oka, i popunite praznine, a ako želite da budu postojane na prste naprskajte malo laka za kosu ili stavite gela i lagano prođite kroz njih.

Pogledajte kako da oblikujte obrve u par koraka kao profesionalac.


Izvor: S media




 
Poslednja izmena od urednika:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Prva pomoć za pogrešno počupane obrve

Prva pomoć za pogrešno počupane obrve

Loše počupane obrve nisu smak sveta, ali su definitivno nešto što je vredno kamuflaže. Evo kako ispraviti greške...

news_15835.jpg

Šta je gore, nepočupane ili previše počupane obrve? Verovatno bi samo o tom pitanju mogli razgovarati u nedogled, ali prema našem mišljenju mnogo gora solucija su previše počupane obrve.

Zašto? Nepočupane obrve možete počupati i dovesti ih u red za pet minuta, dok je kod previše počupanih obrva to jednostavno nemoguće. Treba vremena kako bi one ponovo izrasle, a za to
vreme sve što možete je poslužiti se određenim trikovima kamuflaže kako biste umanjili štetu.

Verovatno nema žene koja bar jednom nije pogrešila prilikom čupanja obrva, pa onda pokušala da popravi štetu, čupajući malo jače i drugu obrvu. I tako su obrve s vremenom postajale sve tanje i tanje, za šta zaista nema potrebe. Ako baš ne napravite drastičnu grešku, postoje trikovi kojima možete vrlo lako, brzo i jednostavno napraviti korekciju, dok obrva ne izraste i dobije svoj prirodan oblik.

KADA JE IZGLED VAŽAN...
Zahvaljujući razvoju kozmetičke industrije, pronalaze se rešenja koja su se pre činila nemoguća. Naravno, lošije počupane obrve nisu smak sveta, verovatno će malobrojni zaista i videti stvarnu grešku, ali kada znate da nešto na vašem licu nije kako bi trebalo, to može uveliko da utiče na samopouzdanje, pa makar i u kraćem vremenskom periodu. To je posebno važno ako se bavite poslom za koji je važan spoljašnji izgled i kada je vaše lice izloženo mnogim kritičnim pogledima. Ipak, da ne dužimo, evo šta možete učiniti kako bi vaše obrve uvek izgledale lepo i negovano, pa makar koji put i pogrešili.

OLOVKA ZA OBRVE
Svi smo svesni koliko šminka, kada se koristi na pravilan način može da prekrije nedostatke
lica i istakne prednosti. Tako je olovka za obrve jedno od najboljih sredstva za popravljanje previše i pogrešno počupanih obrva. Kupite olovku za oči koja je najviše jednu nijansu tamnija ili svetlija od vaše prirodne boje obrva. Naime, pronalaženje olovke dobre
nijanse je ključno kada je u pitanju sakrivanje grešaka. Nanosite je na način da laganim i kratkim pokretima nanosite olovku u smeru rasta dlaka obrva, te pri tome popunjavate eventualne rupe. Olovku nanosite u vrlo blagom sloju, kako vaše obrve u suprotnom ne bi izgledale kao da pripadaju klovnu.

SENKA ZA OBRVE
Ovo je jedno od revolucionarnih rešenja kada je u pitanje oblikovanje obrva i naravno, prekrivanje eventulanih nedostataka. Naime, pomoću senke za obrve vrlo lako se može imitirati njihova proporcionalnost i dobra oblikovanost. Takođe, senka je dizajnirana da osim oblika, obrvama daje volumen. Obavezno je nanosite s četkicom za obrve, a boja mora biti u nijansi ili vrlo blizu nijanse vaših prirodnih obrva.

Nanosite senku laganim potezima niz dlaku obrve, te ujedno lagano obuhvatite delove koje ste previše počupali, ali ne smete prelaziti granice sadašnjih obrva. Pazite da lagano nanosite senku za obrve kako obrve ne bi izgledale veštački.
Apliciranje ograničite na vrlo malu količinu.

SPREJ ZA KOSU
Možda će vam ovo zvučati vrlo čudno, ali lak za kosu može pomoći u ispravljanju pogrešno počupanih obrva. Naime, s njim možete oblikovati obrve tako da stoje u željenoj poziciji i na taj način, lakše sakrijete određene greške prilikom čupanja. Kako biste naneli sprej, a pri tome izbegli prskanje u oči i lice, uzmite staru četkicu za zube, po njoj poprskajte sprej i zatim s njom lagano prođite obrvama te ih oblikujte. Možete se poslužiti i prstima. Ovaj mali trik ne samo da će držati obrve u savršenom položaju, nego će i sprečiti senku za obrve da se razmaže i istopi. Na sličan način možete iskoristiti i gel za kosu, ali samo matirani i ne previše jaki, nikako onaj sa sjajem.

Izvor: S media




 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Ricinusovo ulje za duže trepavice

Ricinusovo ulje za duže trepavice

246531.jpg

Postoji način da regenerišete trepavice, kao i da ih učinite gušćim i dužim. Čarobni lek je ricinusovo ulje, koje bi trebalo da nanesete svaki dan pre spavanja

Svaka žena želi da ima duge, guste trepavice, kao sa reklame za maskare. Ipak, malo je njih koje mogu da se pohvale prirodno lepim trepavicama, a mnoge koje su ih imale oštetile su ih svakodnevnim šminkanjem ili neuklanjanjem tragova mejkapa sa očiju.
Postoji način da regenerišete trepavice, kao i da ih učinite gušćim i dužim. Čarobni lek je ricinusovo ulje, koje bi trebalo da nanesete svaki dan pre spavanja, posle uklanjanja kompletne šminke.
Osim ricinusovog ulja, potrebna vam je i stara, suva maskara. Dobro operite njenu četkicu i osušite je na sobnoj temperaturi, zatim pred spavanje je umočite u ulje i nanesite na trepavice.

Na ovaj način ricinus će tokom noći da regeneriše trepavice i podstakne njihov rast. Postupak bi trebalo ponavljati najmanje tri puta nedeljno da bi pokazao dobre rezultate. Trepavice će biti lepše, duže i gušće već posle nedelju dana, a vrhovi će biti beli što je znak da rastu.
Ricinusovo ulje možete da koristite i za rast kose, utrljajte ga u koren dlake nekoliko minuta pre pranja, a zatim šamponirajte i isperite. Tretman primenjujte dva puta mesečno, a kosa će brže rasti i biti lepršavija, nežnija i svilenkastija.

(Večernje novosti)
 
Natrag
Top