Ne znam gde cu :)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
O pojacanju ne smem javno,mora da postoji faktor iznenadjenja.:zip::brunette:
A row,nigde ga,ko da zna sta mu se sprema,neka,neka,strpljenje je vrlina!:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nemam ja razloga da menjam sebe zbog njih i da se uklapam tamo.
E ako ti se nemacka toliko svidja onda idi i radi tamo i zivi sa njima,batali mene sa tim pricama,ne zanima me....Vidis da je tema LjUBAV

Znaci,sad cekamo da Row dodje pa da ga opkolimo,jel :) !?
Dopada mi se ideja ;)
A koje pojacanje :vorred: ?

Šta je ovo, kakvi su ovo oblici udruživanja protiv mene :???:
Kome sam zgrešio :vorred:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
O,ko se to nama pojavio,???

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Pa mi to nesto pricali tek onako,znas...nista bitno whistle2 ...sacekaj minut ...

Ivanjuska,jel si tu :help: ?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Cao death row,kako si nam ovih dana???:dntknw:

Kakvo udruzivanje,ja nemam pojma o cemu pricas,a ti Andjo?

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Ne znam ni zasto je Vuk onaj klip ostavio:confused2:!

Izgledaa da ću morati da se okanem klipova jer ih izgleda niko ne razume (ili ne gleda,pa...)...

Rekli ste ranije da row-a nema nigde i ko zna šta mu se sprema (to sam i citirao u post-u gde sam postavio klip),pa sam,shodno tome,ostavio klip gde Sima kaže "ulazi unutra i da se nisi pojavio dok ne budeš gotov!" ... To bi značilo da se row-u sprema pećnica (ako dodje) ili ga nema zbog toga što je upao u pećnicu i ne izlazi dok ne bude gotov....mislim,malčice šala,ovo,ono...

Sledeći klip govori: "Bože ovi nikako da skontaju..." :lol: (smajli na kraju znači - sve je šala! Sledi smeh: "hahahahaha...")

:lol::lol::lol:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Izgledaa da ću morati da se okanem klipova jer ih izgleda niko ne razume (ili ne gleda,pa...)...

Rekli ste ranije da row-a nema nigde i ko zna šta mu se sprema (to sam i citirao u post-u gde sam postavio klip),pa sam,shodno tome,ostavio klip gde Sima kaže "ulazi unutra i da se nisi pojavio dok ne budeš gotov!" ... To bi značilo da se row-u sprema pećnica (ako dodje) ili ga nema zbog toga što je upao u pećnicu i ne izlazi dok ne bude gotov....mislim,malčice šala,ovo,ono...

Sledeći klip govori: "Bože ovi nikako da skontaju..." :lol: (smajli na kraju znači - sve je šala! Sledi smeh: "hahahahaha...")

:lol::lol::lol:

Dobro Vuce,ali ja i Ivanjuska sad nista ne razumemo (znas,kaooooo ;) ) ....
Kako si ti Vuce ovih dana :) ?

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Dobro Vuce,ali ja i Ivanjuska sad nista ne razumemo (znas,kaooooo ;) ) ....
Kako si ti Vuce ovih dana :) ?

Ne razumete? :???::???::???:

U glavnom dobro... Ovih dana sam prezauzet... Nije loše,kad se uzme sve u obzir... Kuća-pos'o-pos'o-pos'o-pos'o-obaveze drugog tipa-pos'o-pos'o.... :p
A,ti (Švabice :D )?

Natrag