Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Joooj Ivanjuska,tako ti svega,nemoj na nemackom da pises....da odmorim malo
Uraaa za nas zaljubljene :clapping::clapping::clapping:
Nemam sta vise da delim kad je to jedino lepo tamo sto se desilo .Pa valjda je uzvracena a koliko ce da bude to nemam pojma (dok nam ne dosadi gledanje u kameru verovatno).
Ma ne bih ja ni to delila sa vama nego Row je hteo sve da zna
Tamo su ljudi nekako ...... ne znam ....od 10 Nemaca sa kojima sam dolazila u kontakt devetoro su debili a ovaj jedan koji je po meni normalan za ovih devetoro ostalih on je debil.
Situacija je ovakva:
Taj decko ima sina,zena mu zivi u zgradi pored,razvedeni su.A dete je kod njega.A ovi u zgradi su proglasili njega nenormalnim jer se decko sapleo i razbio ulazna vrata zgrade,"sigurno je bio pijan"-kazu.A jos i to sto je odrastao u domu pa covek ne moze da bude isti kad mu se pruzi roditeljska ljubav i kad mu se ne pruzi.To je njihova teorija.I sada su svi 'ZA' u zgradi da on napusti zgradu.
A nisu pomislili kako to da je njemu dodeljeno dete.Jer dete po zakonu dok ne napuni 16 ili 18 godina pripada majci.
Pa onda u 20:30 se vracam od druga,lepo vece je bilo,nigde zive duse nema.Reko' gde su svi ovi ljudi,oni mi odgovaraju :"Pa u kucama svojim,sutra se radi" ! :???:
Pa bilo je pola devet a kod njih se od 9h radi.Pa sta ljudi ovde da rade sto rade od 6h du 22h . Nemci bi dan pauze pravili izmedju dva radna dana.Samo rade,jedu i spavaju...Ne znam gde im je onaj ventil,kako isprazne svu tu energiju.
Nisam fudbal tamo gledala,jer sam morala da platim mesecno 29.99 evra da bi pratila nihovu ligu,a o Engleskoj,Spanskoj ligi da ne pricam.
Ma debili....
Ali Ivanjuska kako da pitamo Rowa kako je kad on nikad nece da kaze da se zaljubio :vorred:
Nemca ces retko kad da vidis u drustvu.Ja nemam nista protiv toga sto oni rade nego protiv toga sto vode mrtav zivot,sto su vecito namrsteni,hladnokrvni...odvratni.Ja takav zivot ne bih mogla nikad da vodim...pa makar prosila ovde u Srbiji...