Ne znam gde cu :)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Eee Ivanjuska,gde si celo vece?Mi odavno zavrsili o ljubavi i presli na fudbal.Malo i o kuhinji...rece Row da i tu ima ljubavi :)...
Ali smo odlucili da te teme zaboravimo.Zbunjujuce su :).
Znas li da mi je Re pozeleo srecan put negde :vorred:
:)

Dobro Row,kazi mi koji je tvoj omiljeni fudbalski klub,pa ja tebi kupim nesto njihovo a ti meni ono sa slike :roll:

Re,mozes i ti da bacis pogled na sliku i da razmislis o nekom poklonu za mene,mali znak da pokazes koliko si se obradovao sto sam se vratila :)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Andjo,oni ostavljaju postove samo kad smo mi ofline,za svaki slucaj,da nema mnogo rasprave.;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Eee Ivanjuska,gde si celo vece?Mi odavno zavrsili o ljubavi i presli na fudbal.Malo i o kuhinji...rece Row da i tu ima ljubavi :)...
Ali smo odlucili da te teme zaboravimo.Zbunjujuce su :).
Znas li da mi je Re pozeleo srecan put negde :vorred:
:)

Dobro Row,kazi mi koji je tvoj omiljeni fudbalski klub,pa ja tebi kupim nesto njihovo a ti meni ono sa slike :roll:

Re,mozes i ti da bacis pogled na sliku i da razmislis o nekom poklonu za mene,mali znak da pokazes koliko si se obradovao sto sam se vratila :)

Nemam omiljeni strani klub, samo naša Zvezda, jedna jedina yes3
Pucam ja i penale ali najviše odgovaraju slobodni udarci yes3
Ako si slobodna tj imaš poverenja u mene možemo da se razmenimo sa poklonima tj uslugama kako ti odgovara...ja tebi to Barsino, šta je već, a šta bi ti meni mogla da pomogneš :dntknw: :roll:

Ja ne znam gde se ivanjuska stalno gubi, ja čim sa online ona pobegne :blum3:
Izgleda da ima puno promaje u tim vašim taktičkim zamislima pa vam, treba dugo da smišljate :D

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Samo ti kazi oko cega ti je potrebna pomoc,ja mogu sve yes3 ;)
A oko te taktike sto je pominjes...nema tu nikakve taktike.I Ivanjuska ce ti teci isto :).

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jesi li sigurna, nemoj da obećavaš unapred a da posle bude, da nisi mogućnosti ili nisi mogla :acute:
A ma shvatio sam da nema taktike, u stvari kod mene ne prolazi nikakva taktika, tako da je bolje što je nema tj što ste odustale yes3
Nema nešto ivanjuske a mene proziva :)
A o čemu smo ono počeli da pričamo...:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Ma ne,pa da li ti mislis da sam ja takva da obecavam pa posle nista :vorred:
Uf,nemam pojma o cemu smo sve pricali kad ti mene uvek ubunis wacko2

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne, ne ali nekad ljudi iz najbolje namere obećaju nešto...a posle ništa :dntknw:
Ti si počela da pričaš...o ljubavi u koga si se malo zaljubila i kako je to prošlo :)
A jel te prošlo :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Opet ta taktika,zbuniti sagovornika,no podseticu te jos jednom,jer izgleda imas selektivno pamcenje.
Tema je ljubav,Andja i ja smo se izjasnile....

Sto se tice fudbala,izgleda da ti najvise volis kraj meča kad se menjaju dresovi,ili gresim,kao poklanjas štucne itd...:D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne zbunjujem ja nikoga, sve je jasno...što pišem :)
Štucne se regulišu pre početka utakmice...a podjednako su važne kao i dresovi posebno sad kad nailazi zima yes3

Oko čega ste se izjasnile, neka mala anketa, o čemu se tu tačno radi :dntknw:

Natrag