Ne znam gde cu :)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Nije ironicno,nikad se ni ja ne bih menjala sa njima ;)....Nista ne moze Srbiju da zameni :)

Nego Row,ti mene ubunjujes...Gde da idem nazad,kad sam sve procitala i i dalje ne znam sto si pitao za kuhinju :) . I ovu temu cemo da zaboravimoyes3.
Sto ovaj smajli ':vorred:' ? Pa ne mislis valjda da smisljam nesto strasno :)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Sta se tebi npr ne zaboravlja :) ? Predlozi Ti sta necemo da zaboravimo jer ja sam predlozila sta hocemo da zaboravimo :) ...

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Jedna stvar je ici u inostranstvo na odredjeno vreme turisticki.
Druga stvar je ziveti i raditi u inostranstvu i prihvatiti drugi mentalitet,kulturu,obicaje,jezik,hranu itd.
Vremenom pocnes i da razmisljas kao stranac.A kada nekad cujes svoju decu kako u snu govore strani jezik onda stanes pa se zamislis o cemu se tu radi.

Kada je rec o ljubavi, poznato je da su mnoge ljubavi propale zbog daljine,vere,mentaliteta i ostalih nesporazuma koje zivot nosi.Ljubav ako brzo plane jos se brze i ugasi, malo je pravih i iskrenih ljubavi.A i statistika kaze da i najvece ljubavi pucaju.Mnoge stvari,bas mnoge treba da se poklope da bi sve ispalo kako treba.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Neces Row da pogresis,verujem ti ja ;) :yea:
A i sto tema mora da ima pravac :) ?
A sto mrzis Barsu :dntknw:?Oni su bas super tim :) . Najbolji yes3 ....

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Jedna stvar je ici u inostranstvo na odredjeno vreme turisticki.
Druga stvar je ziveti i raditi u inostranstvu i prihvatiti drugi mentalitet,kulturu,obicaje,jezik,hranu itd.
Vremenom pocnes i da razmisljas kao stranac.A kada nekad cujes svoju decu kako u snu govore strani jezik onda stanes pa se zamislis o cemu se tu radi.

Kada je rec o ljubavi, poznato je da su mnoge ljubavi propale zbog daljine,vere,mentaliteta i ostalih nesporazuma koje zivot nosi.Ljubav ako brzo plane jos se brze i ugasi, malo je pravih i iskrenih ljubavi.A i statistika kaze da i najvece ljubavi pucaju.Mnoge stvari,bas mnoge treba da se poklope da bi sve ispalo kako treba.
Ne vredi brajko sa njima ništa ozbiljno! Samo palamude i mrse... :D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Neces Row da pogresis,verujem ti ja ;) :yea:
A i sto tema mora da ima pravac :) ?
A sto mrzis Barsu :dntknw:?Oni su bas super tim :) . Najbolji yes3 ....

Ma jok neću da namećem svoje mišljenje...a i ne mora da ima pravac :dntknw:
Ma dobri igrači bez sportskog duha...da nije Torentea mrzeo bih celu Španiju, nerviraju me Španci, njihov jezik, kultura, skoro sve :blum3:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Dobro vece svim zaljubljenima.
E Rekontra jesi ga skonto,svaka ti ...:lol::lol::lol:
Sta,pricate o ljubavi?
I kako stojite na tom polju?
Da krenem prva,ja sam zaljubljena,da,da i dalje.

P.S.
Andjo,nedaj se zbuniti,vidis kako pokusava da odvuce temu na fudbal.

Poslednja izmena:
Natrag