Navitel Navigacija

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
217
А што постављаш нешто што је већ постављено пре месец дана?

Ovdje se radi samo copy pejst nista drugo.Zasto postavljate upustva na Engleskom jeziku kad imamo nas koji svi na forumu razumijemo,zato sto je sve preneseno sa nekih drugih foruma.Da bi bio originalan mogo je obradit gornji post u svom stilu a ne samo lijepit tudje postove kao svoje.

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
447
Ja sam danas ubacio najnoviji Navitel i mape i na prvi pogled mi se bas dopao, medjutim, kad sam poceo da pretrazujem mape, falilo je dosta detalja. Mislio sam da je to slucaj samo sa Srbijom, ali sam onda poceo da cesljam Grcku, maltene sva mesta i gradove koje u kojima sam bio i pritom koristio navigaciju, ista je situacija, i tamo fale detalji. Na primer, letos sam se muvao po Solunu, isao do trznih centara, Bele Kule i centra grada, setalista, Sygic tu prikazuje sve parkinge, prodavnice, trzne centre po imenu, a u Navitelu toga nema bar polovine. Nekako mi fali puno informacija. A kad sam krenuo da listam neka manja mesta, tu vec fale i ulice koje nisu bas od juce. Ovo je mnogo vise slucaj u Srpskoj mapi, ali ni Grcka nije najsjajnija, a teska je 200mb.

Član
Učlanjen(a)
07.09.2011
Poruka
10
Oбриши све из телефона што има везе са пробном верзијом навитела и онда инсталирај апк са прве стране и све ће бити ок!
Nesto nece.
Sad nece ni probnu verziju da instalira. Nesto je negde zapamtio, sad jos samo da vidim gde?

Član
Učlanjen(a)
16.10.2009
Poruka
8
Mozel ko da postavi za citavu evropu mape q2 2013,jer na nihovom sajtu je samo q1,nema q2 ? Na prvoj stranici imaju neke zemlje nema komplet Evrope.Solidna je navigacija nije losa.Hvala puno unapred

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.692
А које ти то земље Европе недостају?

Član
Učlanjen(a)
07.09.2011
Poruka
10
Kod mene i dalje nece. Naime, telefon je flesovan, kompletan reset, ubacen novi custom rom, instalirana jedna po jedna aplikacija, kad dodjem do Navitel-a, javlja da nemam dovoljno mesta (to je i ranije javljao sa starijim Androidom). Jel koristite Navitel sa prve strane ili neki drugu verziju?
Necu da skidam sa marketa probnu verziju, da mi posle ne pravi problem.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.692
навител је избацио нову верзију навигације 8.5.0.35 која сад омогућава куповину карте, претплате на одређени период.
које су цене претплате? **

2 недеље-од 0,79 евра
1 месец-од 1,24 евра
1 година-од 9,49 евра

* претплата је на располагању за све постојеће пакете, осим за карту русије, украјине, белорусије и казахстана, као и за оне пакете који садрже бар једну карту ових земаља.
** цена зависи од периода претплате и од сет акарата.

остале промене:

- вибрација навигационог уређаја као одговор на коришћење тастатуре;
- грешке које су биле у пои претрагама дуж трасе;
- саобраћајне гужве брже се приказују на картама;
- друге мање корекције које омогућавају стабилно и поуздано функционисање програма.

И, највећа промена, убацили су српски језик за интерфејз:
screenshot2013-10-31-08-.png

Aпк преузмите на првој страни!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.06.2012
Poruka
28
ZX16 a da li ce nova verzija navigacije i dalje raditi sa mapama koje su u prvom postu bez pretplate?

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.692
Пошто је крекована, радиће.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Nešto sam načuo da su izašle nove mape za navitel pa ako netko ima ne bi bilo loše da postavi balkan ili link navodno verzija 2013.03.

Natrag