Navitel Navigacija

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.692
У RАМ меморију не можеш ништа убацивати, то ти је оперативна меморија.
Значи, убацујеш навигцију (АРК) на интерну а потом скидаш мапе које су ти потребне!
Ако таблет, приликом конекције, поставиш на mass storage видећеш интерну меморију и екстерну (ако убациш micro SD картицу). RАМ меморију не приказује!

Član
Učlanjen(a)
21.09.2011
Poruka
4
У RАМ меморију не можеш ништа убацивати, то ти је оперативна меморија.
Значи, убацујеш навигцију (АРК) на интерну а потом скидаш мапе које су ти потребне!
Ако таблет, приликом конекције, поставиш на mass storage видећеш интерну меморију и екстерну (ако убациш micro SD картицу). RАМ меморију не приказује!

e, hvala ti puno.
sutra uvece krecem na more za cg...
sve sam instalirao i u loaklu sve radi super.
jos jedino nisam ubacio speed cam...inas mozda link?
pozdrav jos jednom!

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.692
навител 8.0.0.0
изашла је нова верзија навитела као и карте q2.2013.
све можете преузети са прве стране.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.081
Do sada sam koristio 7.5.0.200 i mape balkan20130331.nm7 i sve je radilo ok.
Sada sam instalisao ovu verziju 8.0.0.0 i mape balkan20130820.nm7 i kada se pokrene navigacija i krene na indeksiranje mapa vidim da uradi 0%. Zatim kada vec odredi polozaj ispod nema nikakve karte, a ako se klikne na npr. projenu 2D - 3D navigacija "pukne".
Da li se to i Vama desava? Sta je moguci uzrok?
Pozdrav!

Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.692
Да, и ја сам видео... Има неким баг?! Скинуо сам и repack варијанту и исто. Ух...:-xпочињу да ме нервирају са силним изменама. Никако да се одлуче за екстензију, за форму за....
Извињавам се свима. Бацам се на тражење узрока и надам се да ћу брзо наћи одговор!

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.692
направљен је проблем, грешка, у читању нове екстензије. за сад навител 8 ради са старим мапама q1.2013. нове не чита, односно, не може да их учита (пријављује недостатак меморије9, нека грешка са алгоритмима.
надам се да ће се све решити врло брзо?

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.081
Da. Verzija 8.0.0.0 upravo radi sa starim mapama. Probao sam demo rutu i sve je OK!

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.692
Постављен исправан АПК на првој страни и све ради.
На жалост, нису исправили силне грешке. И даље у опцијама задавања руте нема Земуна?!

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.081
A sada radi 8.0.0.0 i sa novim mapama. Mape im nisu bas azurirane. Gledao sam neka karakteristicna mjesta gdje ima izmjena u putevima ali ih ovdje nema. Ali neka imamo za alternativu i poredenje.
U svakom slucaju, hvala.

Član
Učlanjen(a)
20.06.2012
Poruka
28
Jutros sam instalirao Navitel 8.0.0.. Kada sam ga startovao samo sa mapom balkana sve je radilo uredno. medjutim kada sam dodao ostale mape iz prvog posta, kada startuje kaze da su te sve mape u konfliktu sa mapom balkana. Zna li neko kako resiti ovaj problem.

Natrag