U GORAZDU...sad si me bas zainteresovao za ovu NAVY,ma buni me sto nije kao na iGO ili Sygic da su mi te tacke vidljive,nema klasicne ikonice za njih ili nisam nesto odradio kako treba,na ove dve sam cak i editovao fix i mobile speedcams,otvorio ih i ubacio jos par novih tacki za koje znam sigurno da se nalaze,na Sygic ubacio i custom sound za njih,zato i moje pitanje je bilo "How to?".Nego,uspio sam iz bezbroj pokusaja skinuti sve,ubaciti mape i ostalo uz njih i Navigon sad radi jedino me buni ovo oko tih poi-a konkretno fix,mobile i red light speedcams pa ako ima nacina pucaj,radicu na tome!
Da NAVITEL,instalirao sve sredio i nazalost uninstall jer sam odmah u svojoj okolici vidio dosta gresaka u obiljezjima (ima ih i iGO i Sygic ali manje) i losa je pokrivenost cesta samo glavni putevi,dok neke sporedne ulicice su izostavljene,takodje sam i CoPilot imao ali je i on out zbog mapa opet koje su generalno problem (niko mi nije kriv sto sam rodjen na Balkanu
)!
I HVALA NA ODGOVORU I STRPLJENU
EDIT: Posto vidim da glasovi puno uzimaju da li je BEZBJEDNO obrisati recimo glasove koje ne koristimo tipa slovenacki,ruski,madjarski,njemacki...a takodje da li si pokusao otvoriti neki language pack pa ga zamjeniti srpskim tipa da iz neke druge navigacije uzmem glasove,konvertujem u odgovarajuci format ako bude trebalo sve to poslije spakujem i ubacim u navigon kao srpski,da li bi to bilo izvodljivo,tvoje misljenje (vjerujem da su svi sa .ogg ekstenzijom,mozda)?