- Učlanjen(a)
- 12.06.2019
- Poruka
- 20
Ja nisam a neko možda i jeste isto kao i ti ali to onda samo znači da taj neko možda, A TI SVAKAKO ne umete ili ne želite da koristite aplikaciju koja nudi više mogućnosti od ijedne slične.DA LI JE JOŠ NEKO IMAO OVAKVO NEGATIVNO ISKUSTVO sa rutom koja sadrži međutačke u iGO NextGen navigacijama ?
Može i to prvo naučiš da radiš pa se tek onda prihvatiš poređenja jer u suprotnom svojim neznanjem činiš da čitaoci izvlače pogrešne zaključke. A kada već ne znaš da koristiš iGO i kada ti on već toliko ne odgovara, zašto već jednom ne prestaneš da ga koristiš i da o njemu pišeš ružno i netačno? Kada si video da neko od nas "iGO-ista" pljuje po ostalim aplikacijama? Pokušaj barem da nas oponašaš ako već ne umeš sam po sebi da budeš pristojan.Da li se može iGO podesiti da ne mora baš da "preseče traku" na lokaciji međuodredišta, tj. da NASTAVI sa NORMALNIM NAVOĐENJEM iako sam samo prošao pored...
... i nikome ne prigovaraj "desetarski" i "policijski" pristup s obzirom da ga SAMO TI KORISTIŠ iako već dugo službeno nisi policajac.