Sada ćeš čuti još smješniju: Upravo si čovjeka proglasio Bogom.
Covek se svakako moze igrati Boga, i moze manipulisati genima, ako ima znanje, koje mu to omogucava. Niko nije rekao da je Eva ''klonirana'', odakle ti to?
Inace covek je po bibliji ''bog''.
Tvrdiš da je Bog genetičar a meni se smiješ?
Kako se ne bi smejao, kada kazes da je ''
genetika dokazala da je prica o Adamu i Evi netacna''?
Genetika je upravo dokazala "
da svi ljudi imaju zajednickog pretka''!
Ti ocigledno ne znas nista o genetici..
Pa zar zaista mislis, da su Hriscani toliko glupi, da nisu uzeli u obzir genetiku i ostale naucne dokaze, pa ignorisu jasne naucne cinjenice?
"Blago budali koja ništa ne razumije pa joj život prođe u veselju".
Blago tebi, jer ti nista ne razumes.
Dosao si misleci da su Hriscani budale, i da si ti pametan..
Sad ces jos da im ti pokazes kako pojma nemaju, a sam si smesan, jer pojma nemas o Hriscanstvu niti o nauci. Sramotis se.
Boga si u nekoliko svojih predhodnih postova proglasio genetičarem i to nemoj sada izvrtati i praviti se blesaviji nego što već jesi jer bi mogao takav i ostati.
Bog jeste geneticar, i covek jeste geneticar, ali je razlika izmedju jednog i drugog, sto ovaj drugi na zemlji pase travu, i upire pogled prema nebu kao tele, upinjuci se svojim umom pokusavajuci da razume svet oko sebe, a ne zna gde je desno a gde levo.. tako i ti radis..
Majmun vam je sveta zivotinja, majmun radi sto majmun vidi..
Tako i ti radis ono sto si od drugih majmuna video, izrugivanje..
Evo ti nešto o čemu bi trebao razmisliti ako si u stanju.
Ja mislim da ti nisi u stanju, nazalost.
Jer postovi su ti smesni a vise od svega neumesni.
A tko god je primio transfuziju će ti reći da nismo baš svi od jedne krvi koliko god ti to podebljavao.
Razliciti tipovi krvnih grupa nastaju kao posledica razlicitih tipova i vrste hrane, koju su ljudi tokom vremena konzumirali.. Nauka potvrdjuje da je postojao jedan prvobitni tip krvne grupe.. Kada se kaze ''od iste krvi'' , svakom razumnom coveku je jasno da se ne radi o doslovnoj krvi vec od gena. Isto kao kada se u bibliji kaze da je covek nastao od ''praha'' ne misli se doslovno od ''zemlje'' vec od atoma i molekula tj. gradivne materije...