Napetost na forumu

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Najveći problem je što usled dosade i nedostatka pozitive u jednom momentu svako svakoga nervira pa onda napetost dolazi sama od sebe...:dntknw:
A to za alko-test bi bila odlična ideja yes3
Pojedinci su mi bili sumnjivi više puta ali mi je bilo glupo da prozivam... da je ružno, ružno je yes3

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pojedinci su mi bili sumnjivi više puta ali mi je bilo glupo da prozivam... da je ružno, ružno je yes3

Tu jesi u pravu. Ako je neko janpi najbolje mu je da ne dira komp u takvim situacijama ........ A tek o ucestvovanju na Forumu u takvim situacijama necu ni da pricam

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Tu jesi u pravu. Ako je neko janpi najbolje mu je da ne dira komp u takvim situacijama ........ A tek o ucestvovanju na Forumu u takvim situacijama necu ni da pricam
Ja sam za princip "samo slika, ali ne i ton" yes3
Znači pod dejstvom alkohola, po forumu možeš da gledaš, eventualno postaviš neki youtube link ali nikakve pisanije ne dolaze u obzir.
Mada šta znam neki bi verovatno bili opušteniji i zanimljiviji, pod gasom, ali neka, nešto ako pogreše treba posle da se vade, da u stvari nisu tako mislili ili da je jednostavno alkohol govorio umesto njih... mada bilo bi zamiljivo u svakom slučaju... samo da je napetost manja yes3

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Najveći problem je što usled dosade i nedostatka pozitive u jednom momentu svako svakoga nervira pa onda napetost dolazi sama od sebe...:dntknw:

"Tako je!"- povikaše seljaci, skinuše gaće i izljubiše se u gola dupeta.

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Kada bi se prihvatili malo ozbiljnijeg posla, postovali knjige, filmove i muziku, više bi bili zauzeti i ne bi cjelo vrijeme provodili na diskusijama, anketama, a da ne pričam o spamovima.

Zato, google u ruke, i bacajte se na posao! :)

Natrag