Napetost na forumu

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Pokusam da nadjem neku interesantnu temu,..ali ako nisam raspolozena za pricu idem.

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Dugo sam na forumima, svašta vidjela , svašta doživjela, nisam svadljiva , ne solim pamet drugima, volim šalu, tako da nemam problema. Kada dođe do neke frke, ne izlogujem se, zbog čega bih?Pređem na neki drugi dio foruma.:)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Nađem nekog sitnog pa se pobijemo! :lol:
Šalim se, kao što rekoh, ili partija preferansa (igra koja me izuzetno opušta) ili samo čitam odgovore, i nikako se ne uključujem u neku priču, da ne napravim još gore... ;)

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Ja sam bio na jednom forumu...i taman kad sam počeo da se osećam kao kod kuće, sam shvatio da nisam kod kuće...nisam mogao da se borim da virtualnim "veličinama".
Napustio sam forum...žao mi je,bilo je tamo finih ljudi ali...interesantno je da se ljudi uzdignu i sebe smatraju nečim specijalnim ako imaju par hiljada postova(od kojih je mali procenat pisan da ima smisla)
Urednici ,administratori...sve velikan do velikana a u realnom životu...ko zna?
Ovde,zasada...ne eksponiram se previše...mislim da je svejedno.
Lepo je biti u nekom društvu ali ne po svaku cenu.

Obilazeci razlicite forume ,dosla sam do konstatacije da je prisutna velika kolicina usiljene pameti ,takodje i "gadjanje" intelektom ne bi li se tako prosperiralo do nekog nivoa virtuelne "velicine " .
Moj stav prema forumima je neobavezna komunikacija sa ljudima sa druge strane monitora na cije se postove nadovezujem, a forume dozivljavam kao mesto za sirenje i akumuliranje pozitivne energije . Dosla sam do zakljucka da pojedinci izadju iz okvira virtuelnog druzenja ovim putem i sve lose osobine koje poseduju u realu ,prenesu na forum ,pocevsi od tracarenja ,spletkarenja ,abrovisanja ,sirenja poluinformacijama ,itd...takve osobe nikako ne smatram za ozbiljno ,niti dozivljavam licno .

Natrag