- Učlanjen(a)
- 25.08.2009
- Poruka
- 39.034
u jbt ... pa tebi je jos gore nego nama . saucesce
Hvala. Nije sveže, prošlo je 12 godina, naučila sam da živim s tim. Ali ništa nije bilo strašnije od toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
u jbt ... pa tebi je jos gore nego nama . saucesce
Hvala. Nije sveže, prošlo je 12 godina, naučila sam da živim s tim. Ali ništa nije bilo strašnije od toga.
Išao si malo u rikverc i... :blum3: :acute:
vreme leci sve a?
pa, iskren da budem, ne slazem se sa tom teorijom. izvini ako si protiv ali moje rane nikada nece zaceliti
Nisi me razumeo. Lepo sam rekla da sam "naučila da živi s tim". Rana nikada neće zarasti, i uvek će boleti, ali sam naučila da živim s njom i računam na nju.
Daleko od toga da će mi ikada biti lakše, ali isto tako, daleko od toga da se više nikada neću nasmešiti. Ni on to ne bi voleo.
I ne treba da zaraste. Tu je i biće tu do kraja mog života. Ali neću do kraja života biti depresivna. Nadam se da razumeš šta hoću da kažem.
Nisi me razumeo. Lepo sam rekla da sam "naučila da živi s tim". Rana nikada neće zarasti, i uvek će boleti, ali sam naučila da živim s njom i računam na nju.
Daleko od toga da će mi ikada biti lakše, ali isto tako, daleko od toga da se više nikada neću nasmešiti. Ni on to ne bi voleo.
I ne treba da zaraste. Tu je i biće tu do kraja mog života. Ali neću do kraja života biti depresivna. Nadam se da razumeš šta hoću da kažem.
Koji vam je bio najstasniji momenat u zivotu a da nije san.Evo meni je bio kada sam isao oko moje kuce i ispred mene je izletela jedna macka.Na smrt sam se prepao.Da cujem vas
Nije ti bilo lako,macke su zajebana stvorenja![]()