Najstrasniji momenat

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
vreme leci sve a?

pa, iskren da budem, ne slazem se sa tom teorijom. izvini ako si protiv ali moje rane nikada nece zaceliti

Nisi me razumeo. Lepo sam rekla da sam "naučila da živi s tim". Rana nikada neće zarasti, i uvek će boleti, ali sam naučila da živim s njom i računam na nju.
Daleko od toga da će mi ikada biti lakše, ali isto tako, daleko od toga da se više nikada neću nasmešiti. Ni on to ne bi voleo.
I ne treba da zaraste. Tu je i biće tu do kraja mog života. Ali neću do kraja života biti depresivna. Nadam se da razumeš šta hoću da kažem.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Nisi me razumeo. Lepo sam rekla da sam "naučila da živi s tim". Rana nikada neće zarasti, i uvek će boleti, ali sam naučila da živim s njom i računam na nju.
Daleko od toga da će mi ikada biti lakše, ali isto tako, daleko od toga da se više nikada neću nasmešiti. Ni on to ne bi voleo.
I ne treba da zaraste. Tu je i biće tu do kraja mog života. Ali neću do kraja života biti depresivna. Nadam se da razumeš šta hoću da kažem.

razumem. ponekad shvatim pogresno jer ... rasplacem se kada pricam o tome. mozda deluje glupo, mislim proslo je 23 godina ali ipak ... ne volim da pricam o tome pa onda shvatim pogresno a i citam kroz suze. izvini. sada razumem

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Trenutak kada sam shvatila da ne mogu zagrejati moju mamu.

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625

Potpuno se slazem sa tobom. Neke stvari prebolis, ali i ne zaboravis

Član
Učlanjen(a)
31.05.2010
Poruka
151
Kad su mi javili da mi je deda doziveo udes i da je u bolnici ,da mozda nece preziveti....

Natrag