Najstrasniji momenat

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Nisam ja odavde brale ... I ovo sam jedva skontao ....

Ma nije problem što nisi, nego to je vrlo stara izreka, ja sam još poodavno, tačnije 1979. dok sam služio u JNA, smislio na nju odgovor. Nisam bio baš primjeran vojnik a ona (izreka) je u to vrijeme često korištena od strane starješinskog kadra u obraćanju vojnicima koji bi im proturječili. Na riječi jednog majora koji je pun srdžbe rekao:"Nisam ja s tobom ovce čuvao vojniče", odgovorio sam "Naravno, ja nikada u životu nisam čuvao ovce, to si jedino sam mogao da radiš"

Hoću reći da upotrebom iste brzo dolaziš na tanak led, a i neispravno je napisano, ništa više.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ma nije problem što nisi, nego to je vrlo stara izreka, ja sam još poodavno, tačnije 1979. dok sam služio u JNA, smislio na nju odgovor. Nisam bio baš primjeran vojnik a ona (izreka) je u to vrijeme često korištena od strane starješinskog kadra u obraćanju vojnicima koji bi im proturječili. Na riječi jednog majora koji je pun srdžbe rekao:"Nisam ja s tobom ovce čuvao vojniče", odgovorio sam "Naravno, ja nikada u životu nisam čuvao ovce, to si jedino sam mogao da radiš"

Hoću reći da upotrebom iste brzo dolaziš na tanak led, a i neispravno je napisano, ništa više.

Svidja mi se ova pricica. Zapamticu.
Ali, kazem, imam frku sa srpskom gramatikom, sve sam ja to ucio sto bi rekli [ako opet ne pogresim] s' brda i dola, tako da normalno je da ponekad izgresim ...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Kad je drugarica opalila iz pistolja u sobi 5x5.Samo sam slusao kako metak ide od zida do zida...Pravo je cudo da niko nije bio ranjen.

Al je bilo "Mirko pazi metak...Hvala ti Slavko ,spasao si mi život" :D

Kada sam udario rodjenog brata motorom pri brzini 80km/h, tada sam imao 15 godina... i kada sam sjedio u autu koje je sletilo u provaliju (nisam ja vozio) duboku oko 40 metara, pao sam u komu ali sam prezivio...:( ali najgori ili najstrasniji je taj momenat kada sam izbacen iz kuce sa 18 godina, vjerovali ili ne, (samo zato sto sam slavio rodjendan i dosao pijan kuci u 9 sati ujutru) od tada zivim sam i sve sto sam stekao, stekao sam sam... Strasan zivot, zar ne... ima toga jos ali ovo je i vise nego dovoljno...
Da li si makar 10% bio ozbiljan sa ovim postom? Ništa slično gledao ni u filmovima...

PS
Tema je komatozna...pogotovo spam o "džemperima" ...Blueangel011 i VibeTribe objasnili...

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Al je bilo "Mirko pazi metak...Hvala ti Slavko ,spasao si mi život" :D

Da li si makar 10% bio ozbiljan sa ovim postom? Ništa slično gledao ni u filmovima...

PS
Tema je komatozna...pogotovo spam o "džemperima" ...Blueangel011 i VibeTribe objasnili...

100% sam ozbiljan i sve mi se to stvarno desilo, ako te bas zanima mogu ti sve do detalja objasnit ali boze, sta da se radi...:dntknw:
PS: Kao da sam ja to htjeo da mi se dogodi...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Kad sam popio pola litra brendija na eks ... Tri dana sam bio na infuziji ... Ne, nisam se opametio ...;)

Natrag