Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Seljaci,kad na vrbi rodi grozdje,ljubav&mrznja,pare ili zivot,mjesoviti brak... Idiotizam sniman digitalnim fotoaparatom i sve je toliko niskobudzetno da bi se snimilo sto vise epizoda. Jednina poenta tih serija koju sam ja shvatila je da ne znaju padeze i da je smisao zivota krava,rakija. I u tim serijama pored obaveznog Bate Zivojinovica i Gorice Popovic u tim serijama uglavnom glume vezeri sa akademije koji kad se serija zavrsi jednostavno nestanu....
mozda je bolje pitanje "koje su dobre" posto su sve LOSHE ali neverovatno loshe. al najgore su ove na b92-hrvatske ne znam cemu one uopste i ko to gleda al ajde....da ne odem slucajno u politiku
Nabrajanje bi bilo podugačko. Inače sam slab ljubitelj serija uopšte. U zadnje vreme ih ima ne zna im se broj: španskih, domaćih i reprizine reprize repriza. Čista katastrofa čime se popunjava program.