Najgluplje serije

Član
Učlanjen(a)
27.06.2010
Poruka
306
Serije koje treba izbegavati

Koje su po vama najlosije serije koje su se prikazivale na nasim malim ekranima?

Meni je naprimer "Agencija za SiS" uzas!!!!
s25.gif

Da cujem vas?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.06.2010
Poruka
306
Seljaci,kad na vrbi rodi grozdje,ljubav&mrznja,pare ili zivot,mjesoviti brak... Idiotizam sniman digitalnim fotoaparatom i sve je toliko niskobudzetno da bi se snimilo sto vise epizoda. Jednina poenta tih serija koju sam ja shvatila je da ne znaju padeze i da je smisao zivota krava,rakija. I u tim serijama pored obaveznog Bate Zivojinovica i Gorice Popovic u tim serijama uglavnom glume vezeri sa akademije koji kad se serija zavrsi jednostavno nestanu....

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Sve sa rts-a i pinka, bukvalno SVE...od Bele lađe do greha njene keve i sličnih bljuvotina (koje uzgred finansiramo pretplatom)

a bez premca najgluplje su hrvatske serije na b92...mongoloidni "glumci" i dijalozi...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
47
mozda je bolje pitanje "koje su dobre" posto su sve LOSHE ali neverovatno loshe. al najgore su ove na b92-hrvatske ne znam cemu one uopste i ko to gleda al ajde....da ne odem slucajno u politiku

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Nabrajanje bi bilo podugačko. Inače sam slab ljubitelj serija uopšte. U zadnje vreme ih ima ne zna im se broj: španskih, domaćih i reprizine reprize repriza. Čista katastrofa čime se popunjava program.

Natrag