Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Felini i Čaplin su mi najbolji, ali ima nekoliko reditelja koji nisu na listi, a možda bi kod nekoga konkurisali za najboljeg. Na primer Andrej Tarkovski i Ingmar Bergman, ili od mlađih Lars fon Trir. Tu su i Bertoluči, Almodovar, Kješlovski,... To su sve velika imena, mislim da Krejven, Karpenter i još neki zauzimaju mesta na listi koja bi mogla da pripadnu, sa pravom, ovim gromadama.
Felini i Čaplin su mi najbolji, ali ima nekoliko reditelja koji nisu na listi, a možda bi kod nekoga konkurisali za najboljeg. Na primer Andrej Tarkovski i Ingmar Bergman, ili od mlađih Lars fon Trir. Tu su i Bertoluči, Almodovar, Kješlovski,... To su sve velika imena, mislim da Krejven, Karpenter i još neki zauzimaju mesta na listi koja bi mogla da pripadnu, sa pravom, ovim gromadama.
Da li su velika ime,moglo bi da se diskutuje,za vecinu sam cuo od ovih koje si naveo,ali za ovu dvojicu nisam nikad: Tarkovski,Kjeslovski...
Lista je podložna promenama i biće menjana, a Krejven i Karpenter su tu zbog ljubitelja horora,