Najbiserniji Biseri na SerbianForumu

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
To su uglavnom postovi NecroPsyho-a.On me baš zna nasmijati,ipak taj čovjek najviše novca troši na abortuse xD

I sam izgleda ko da je abotriran. Otputovo danas na Jamajku da posadi koju travku. Ispala mu slika iz ram, ne vrće se više, izgleda.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Nisam htela da otvaram novu temu. Ovo bi bilo naj od naj bisera!
Znate ono malo dete što je tražio savet kako da smuva onu što ga neće? E, tražim ja neku knjigu na jednom drugom forumu (kriva:blush::blush::blush:) i u oči mi upade tema sa naslovom "Nemogu da smuvam devojku...", ja radoznala po prirodi bacim pogled kad imam šta da vidim - isti nick, ista priča a što je još najsmešnije - isti saveti - okani je se...Pa smejala sam se onako baš, baš!

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Znate ono malo dete što je tražio savet kako da smuva onu što ga neće? E, tražim ja neku knjigu na jednom drugom forumu (kriva:blush::blush::blush:) i u oči mi upade tema sa naslovom "Nemogu da smuvam devojku...", ja radoznala po prirodi bacim pogled kad imam šta da vidim - isti nick, ista priča a što je još najsmešnije - isti saveti - okani je se...Pa smejala sam se onako baš, baš!

hahahah koji lik. Znam za tog ludjaka. :p Ful fulova je lud!! :p

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966

e, Boze, da li ima kraja ludostima tog tipa??? pa ovo je vec da se covek zapita kakve to generacije dolaze

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
ja sam super prošao šta će tek stef kad ta već imam momka biće stefu kao i meni doći će do 30 i onda će da sretne neku ultra iskusnu koja misli da ga uči kako se ljubi.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
ja sam super prošao šta će tek stef kad ta već imam momka biće stefu kao i meni doći će do 30 i onda će da sretne neku ultra iskusnu koja misli da ga uči kako se ljubi.

ma kakvih 30 covece, kako je krenuo do tridesete ce i unucad da ima

Dodato posle 21 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

zadnji bisercic koji sam uocio:

Sta mislite jel ce se neko da osmisli vakcinu protiv smrti?
Originaly posted by zjovan975

ne ljuti se, joco, stvarno si ga razvalio :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
cyber koji je postavio svoje slike i pitao liči li nam na Srbina. Kasnije je svoj srpski izgled potkrepio sa još par sličica raznih delova tela, na kojima bi trebalo da se vidi koliko je i gde beo. :)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
cyber koji je postavio svoje slike i pitao liči li nam na Srbina. Kasnije je svoj srpski izgled potkrepio sa još par sličica raznih delova tela, na kojima bi trebalo da se vidi koliko je i gde beo. :)
E nestade mi "plavih", to je ipak "vrh" tema! I ona gde traži devojku iz Srbije, vidim više ga nema, izgleda da je uspeo u nameri... :)

Natrag