Na sta Vas asocira korisnicko ime ili avatar osobe iznad?

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Oboje ste i Ljuba i ti tako " začinili " moj tako romantični nick, da ću morati da ga mijenjam.:)Imam još za TP.

T-totalno
I-istinit
T-traktat
O-osnovnih
P-principa
U-umovanja
L-lokalnih
O-obavještajaca

Viđi ovu nebulozu.:)

Ovo mi je bilo prvo na poslu da smislim.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E, ali pogodila si sve, imam i temu Špijuni i tu sam glavni obaveštajac... :D :D

Besherat... Kad je neko smara, kaže mu: A be mentolu, nemoj s(he)rat. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Tačno, onako po bosanski.:)Neprevaziđen si, već si doktorirao na mom nicku, a i zgodan je majku mu za svakojake insinuacije,spekulacije,mahinacije,titopuloizacije.:)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
titopuloizacije .:)
Hahahahaha :lol: :lol: Sad sam forumski selebriti (ili seljobriti k'o oni na farmi), izmišljena je i reč po meni...

Besherat... Ma Besh tamo da ne izbije (elektronski) e-rat. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Titopuloisana osoba načisto, nezamjenljivog talenta za improvizacije na razne situacije, nekada tragične, nekada magične, ali uvijek fantastične.:)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma jok, nego ti imaš neprevaziđen nik... :mrgreen:

Besherat... kad se istumbaju slova dobijemo Brat Hese... Znači, Hese je Đetić? :dntknw: Pa da, logično... :D

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Ne mogu da believe.:) Ovo je vrh vrhova, sa sve mojim omiljenim piscem kao šlagom na torti. Zašto imam osjećaj da titopuloizaciji ođe nije kraj?:)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nije kraj, sad si Pod Točkom. :mrgreen:

Nego, moram da se vratim na jednu asocijaciju od malopre... Da obavestim ljude da je Besherat u stvari Jelena Trojanska, jer posle nje beshe rat. :D :D

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Pa sve sad imamo, samo još hvali titopuloisani deseterac, ali se ne brinem, znam da ćeš i taj zadatak da odradiš. :)Ne mogu te nadigrati nikada.

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Tito Pulo
Avtar na vreme iz 70-ih, a korisničko ime nema veze sa njim. A njemu je "tek" 28.

Natrag